Ceturtdienas horoskops: 3. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mākoņi
Mākoņi Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 3. martam.

AUNS

Skrienamā diena – daudz pienākumu un darbs dzīs darbu. Taču šī ir lieliska iespēja parādīt savu varēšanu, stiprināt autoritāti un bruģēt ceļu uz jaunām karjeras virsotnēm.

VĒRSIS

Nemierīga diena. Kāds sadarbības partneris ir iedomājies „vicināt sarkanu apmetni koridā”, lai izprovocētu aktīvāku darbošanos. Neļaujies. Jānoskaita līdz desmit un jāturpina iesāktais.

DVĪŅI

Esi apdomīgs tēriņos, jo ļaušanās veikalu atlaižu kārdinājumam var iecirst robu maciņā. Rēķini izdevumus, tāpat arī raugies, lai tavā bankas kontā parādās viss, ko esi godam sastrādājis.

VĒZIS

Tuvojas tava zvaigžņu stunda. Darbā interesantas idejas par peļņu, kas tiks novērtētas. Ir vērts runāt par algas pielikumu vai peļņas procentiem no tās naudas, ko var atnest tavi priekšlikumi.

LAUVA

Lielisks laiks mācībām un profesionālo iemaņu uzlabošanai. Tās noderēs, lai palielinātu ienākumus. Privātajā dzīvē sirsnība un mīļums, brīvajiem ļaudīm romantiskas vēsmas.

JAUNAVA

Jāuzņemas atbildīgi un sarežģīti pienākumi, bet Jaunavu tas nebiedē. Tiksi galā un būs gandarījums. Pēc tam iespējami interesanti biznesa un sadarbības piedāvājumi.

SVARI

Neapspried nākotnes plānus ar citiem, nepaļaujies uz solījumiem un netērē laiku neauglīgā pļāpāšanā. Jākoncentrējas uz peļņu – zvaigznes rāda īsto ceļu uz profesionāliem sasniegumiem.

SKORPIONS

Ir jālūkojas pēc jauniem sadarbības partneriem, taču izmaiņas lietišķajā jomā jāveic pamazām. Kaut gan esi apdomīgs cilvēks, var rasties vēlme pieņemt straujus lēmumus.

STRĒLNIEKS

Darbā sasniegumi un atzinība, kādam profesionālie izaicinājumi var saistīties ar ārzemēm. Dažu brīdi gan gribēsies paslinkot un ieskatīties ceļojumu piedāvājumos. Drīz vasara.

MEŽĀZIS

Būsi lielisks sarunu biedrs, pratīsi uzklausīt un arī iedvesmot. Cilvēki tieksies pēc tavas sabiedrības, un tu būsi priecīgs palīdzēt. Pateicības vārdi sildīs dvēseli.

ŪDENSVĪRS

Darbā daudz pienākumu. Atnāk priekšniecība un uzdod vēl kaut ko. Vai piesakās darījumu partneri ar neatliekamiem jautājumiem. Kādā brīdī šķiet, ka visa kā ir par daudz. Vakarā izvēdini galvu.

ZIVIS

Šodien ceļš nav pavisam gluds. Ja kaut kas neizdodas vai tu sastopies ar šķēršļiem, neatsakies no iecerēm. Vienkārši mazliet jānogaida. Un galvenais – bez emocijām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu