Sestdienas horoskops: 5. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops sestdienai, 5. martam.

AUNS

Sācies pavasara atlaižu vilinājums un ir tik daudz skaistu lietu, ko ļoti gribētos iegādāties. Sevi palutināt vajag, bet šoreiz rēķini līdzi – ko vari un ko nevari atļauties.

VĒRSIS

Jautras izklaides ar draugiem un pavasarīgi romantiskas noskaņas. Burvīga diena arī randiņam, bet brīvajiem ļaudīm – aizraujošiem romantiskiem piedzīvojumiem.

DVĪŅI

Būsi priecīgs, ka vari būt kopā ar saviem mīļajiem, kaut ko kopīgi pasākt, sirsnīgi izrunāties. Mundrumam un enerģijas uzkrāšanai noderēs kustīgas aktivitātes vai pārgājiens.

VĒZIS

Esi pelnījis atpūtu – tādu kā sirds kāro. Lieliski jutīsies ģimenes lokā, kopā parosoties mājas saimniecībā un pēcāk sarīkojot mazu ballīti vai pikniku dārzā.

LAUVA

Vislabākā atpūta kopā ar tuviem cilvēkiem, kas saprot tevi no pus vārda vai vispār bez tiem. Attiecību tēmā mīļums un sirsnība. Diena paies pozitīvās noskaņās.

JAUNAVA

Kaislības viļņosies un garlaicīgi nebūs. Brīvajiem ļaudīm simpātiju dzirkstis, pāriem iespējas ieraudzīt mīļotajā jaunas personības šķautnes. Iespējami dažādi pozitīvi pārsteigumi.

SVARI

Privātajā dzīvē aizraujoši piedzīvojumi, tikai neapspried tos ar citiem. Baudi attiecību krāšņumu un atceries, ka tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas. Daba mostas un arī dvēselē rotaļīgi saules stari. Šodien velti laiku pats sev un mīļotajam cilvēkam. Saimniecības darbi pagaidīs.

STRĒLNIEKS

Vislabāk jutīsies mājās nesteidzīgi rosoties savā saimniecībā. Kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē. Kad darbi paveikti, tad prieku sagādās ģimenisks pasākums ar tuviem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Vari doties iepirkšanās tūrē un iegādāties kādu lielāku pirkumu mājas saimniecībai. Svarīgas arī sirdslietas - pavasarīgie saules stari iekrituši sirdī.

ŪDENSVĪRS

Būsi šarmants un pozitīvs un kādā sirdī tas var iemest rotaļīgu saules zaķēnu. Laba diena randiņam, vieglam flirtam un attiecību stiprināšanai. Taču jāpievēršas arī mājas darbiem.

ZIVIS

Prieku sagādās izklaides ar draugiem – kaut kur kopā aizbrauciet vai apmeklējiet kultūras pasākumu vai saorganizē saviesīgu pasēdēšanu krodziņā. Kādam iespējamas pārdomas par sirdslietām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu