Guntars Račs kļuvis par Reira padomnieku Finanšu ministrijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Izdevniecības "MicRec" valdes priekšsēdētājs Guntars Račs.
Izdevniecības "MicRec" valdes priekšsēdētājs Guntars Račs. Foto: Paula Čurkste/LETA

Finanšu ministra Jāņa Reira (JV) birojā darbu uz pusslodzi kā padomnieks sācis mūziķis un producents Guntars Račs, informē ministrija.

Račs ir vairāku biedrību - Latvijas mūzikas izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA), Latvijas autoru apvienības (LAA), Latvijas mūzikas producentu apvienības (LaMPA) un Pašnodarbināto mūziķu apvienības – dibinātājs, kā arī Pašnodarbināto mūziķu apvienības padomes loceklis.

Viens no galvenajiem viņa darbības virzieniem kā Reira padomniekam būšot saimnieciskās darbības konta ieviešanas veicināšana.

Padomnieks sniegs priekšlikumus arī kultūras un radošo industriju jautājumos saistībā ar privātā un publiskā sektora mijiedarbību un valsts budžeta finansējuma efektīvu izmantošanu tajā, kā arī par sadarbību ar nevalstisko sektoru.

Račs ir bundzinieks un dziesmu autors, latviešu mūzikas izdevējs, producents un "Izdevniecības MicRec" īpašnieks, ASV Ierakstu akadēmijas biedrs, vairāku Mūzikas ierakstu gada balvu un Autortiesību bezgalības balvu ieguvējs un septiņu grāmatu autors.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu