Koferī atrastas Krievijas modeles, kura nosauca Putinu par psihopātu, mirstīgās atliekas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

23 gadus vecā Grēta Vedlere tika nogalināta mēnesi pēc tam, kad viņa sociālajos tīklos publicēja ziņojumu, kurā nosauca Vladimiru Putinu par "psihopātu" un prognozēja, ka viņa centieni "vairot Krievijas integritāti" beigsies ar asarām, vēsta ziņu medijs "Mirror".

Krievu modeles Grētas līķis atrasts iebāzts čemodānā vairāk nekā gadu pēc tam, kad pēc paustās kritikas pret Vladimiru Putinu, viņa pazuda bez vēsts.

Grētas Vedleres bijušais draugs Dmitrijs Korovins (23) vairāk nekā gadu vēlāk atzinies, ka nožņaudzis sievieti pēc strīda par naudu un notikušais neesot saistīts ar viņas politiskajiem uzskatiem.

Korovins pratinātājiem stāstījis, ka trīs naktis gulējis viesnīcas numurā ar viņas līķi, kuru ielicis tikko iegādātā čemodānā.

Tad Korovins ar līķi no Maskavas aizbraucis uz Ļipeckas apgabalu un atstājis to automašīnas bagāžniekā vairāk nekā gadu.

Viņš turpināja publicēt attēlus un ziņas modeles sociālajos medijos, lai liktu draugiem noticēt, ka viņa joprojām ir dzīva.

Modeles draugs Jevgeņijs Fosters, kurš dzīvo Harkivā, kļuva aizdomīgs un Maskavā atrada draugu, kurš iesniedza bezvēsts pazudušas personas lietu, kā rezultātā tika sākta izmeklēšana.

Modeles publicētie ieraksti par Putinu 2021. gada janvārī, mēnesi pirms viņas noslepkavošanas, netiek saistīti ar viņas nāvi.

"Ņemot vērā faktu, ka Putins bērnībā piedzīvoja daudz pazemojumu, viņš nevarēja pastāvēt par sevi savas [vājās] fiziskās formas dēļ, nav pārsteidzoši, ka viņš pēc jurisprudences skolas aizgāja un iestājās VDK," viņa rakstīja savos sociālajos tīklos.

"Šādi cilvēki jau no bērnības ir bailīgi, baidās no trokšņa un tumsas, svešiniekiem, tāpēc tādas īpašības kā piesardzība, atturība un komunikācijas trūkums veidojas jau agri viņu raksturā.

Es varu tikai spekulēt, bet, manuprāt, viņā ir skaidri redzama psihopātija vai sociopātija.

"Psihopātiem ir svarīgi pastāvīgi piedzīvot asas izjūtas, tāpēc viņi mīl risku, intensīvus pārdzīvojumus, intensīvu komunikāciju, intensīvu darbību - intensīvu un dinamisku dzīvi.

Varbūt viņš patiešām vēlas stiprināt Krievijas integritāti un patiesi novēl krieviem labu. Bet vai viņš tiešām var kaut ko darīt? Es domāju, ka jūs pats zināt atbildi uz šo jautājumu," viņa rakstīja.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu