Tiek pārdotas īpaši izstrādātas Volodimira Zelenska un Molotova kokteiļu "Lego" figūriņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Veikalā Čikāgā tiek pārdoti īpaši izstrādāti "Lego", kas veidoti pēc Molotova kokteiļu un Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska paraugiem. Visi ieņēmumi tiek novirzīti labdarības organizācijai, kas sniedz medicīnisko palīdzību Ukrainai un tās kaimiņvalstīm.

"Citizen Brick" ir veikals Čikāgā, kurā tiek izstrādātas pielāgotas "Lego" detaļas. Tā ir lieliska vieta, kur iegūt minifigūras un detaļas, kuras "Lego" neražo. Klients var iegādāties atsevišķus elementus, piemēram, cigaretes, prezervatīvus un galvas pārsējus, kas ļauj "Lego" faniem izdzīvot savas fantāzijas, kas neatbilst "Lego" korporatīvajam tēlam.

Tagad "Citizen Brick" piedāvā Molotova kokteiļus un Ukrainas prezidenta figūriņas.

"Ņemot vērā Krievijas militārpersonu neseno iebrukumu Ukrainā, "Citizen Brick" ir nolēmis vākt ziedojumus, lai palīdzētu ukraiņu bēgļiem. Pircējiem būs iespēja iegādāties šīs divas pielāgotās preces — Molotova kokteili (10 ASV dolāru) un prezidenta Volodimira Zelenska minifigūru (100 ASV dolāru). 100% no šo preču pārdošanas tiks novirzīti uzņēmumam "Direct Relief", lai palīdzētu piegādāt Ukrainas iedzīvotājiem medicīniskās preces,"  vietnē "Facebook" paziņoja "Citizen Brick".

"Direct Relief" ir labdarības organizācija, kas sniedz humāno palīdzību un palīdzību katastrofu gadījumos valstīm visā pasaulē. Ukrainā tā sadarbojas ar Kijivas Veselības ministriju, lai piegādātu Ukrainai un apkārtējām valstīm medicīniskās preces.

Līdz šim savākti 16 540 ASV dolāru (15 040 eiro).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu