VIDEO Vīrietim mēģinājums internetā pārdot rotaļlietu kolekciju nonāk līdz diskusijām par Krievijas iebrukumu Ukrainā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no 4.studijas sižeta

Kāds vīrietis interneta sludinājumā piedāvāja iegādāties savas mirušās mammas ilgi krātu rotaļlietu kolekciju, taču tas "pamodinājis" vairākus interneta troļļus, ziņo LTV raidījums "4.studija". 

Sunīšu kolekcijas pārdevējs Dainis, ievietojot sludinājumu, vēlējās izpildīt aizsaulē aizgājušās mammas gribu. Viņš stāstīja, ka pats pirmais sunītis kolekcijā ir saglabājies no 1957. gada. Kolekcijā ir teju pieci simti dažāda materiāla, krāsas un izmēra suņu.

"Laika gaitā ir vākts – dažādi. Ir sveces vairākas, protams, arī mīkstās rotaļlietas. Mīkstās rotaļlietas kopumā ir uz kādiem 300, sākot no maziem piekariņiem un pats lielākais – haskijs. Materiāli ir dažādi – gan no stikla, gan parasts apgleznots akmens," viņš skaidroja.

Vīrietis nolēmis kolekciju pārdot. Norādījis cenu – 300 eiro – un vēlējies, lai pircējs iegādājas visu kolekciju uzreiz. Cena runājama, pats solījis arī piegādāt, taču cilvēku attieksme pret pārdevēju un viņa piedāvāto kolekciju nebija tāda, kādu vīrietis bija gaidījis.

"Es tagad ļoti labi saprotu cilvēkus, kuri sludinājumā jau pirmajā tekstā ieraksta "Lūdzu, bez liekiem komentāriem". Tagad es to izbaudīju uz savas ādas. Nu, jā. Ļoti reti kurš bija normāls komentārs," viņš sūkstījās.

Naidpilnos komentārus pārsvarā veltīja gados jaunas meitenes. Gan latviešu, gan krievu valodā.

Interesanti, ka sludinājuma nīdēju profilos lielākoties lasāma patlaban Ukrainā notiekošās karadarbības analīze, kurā uzstājīgi tiek aizstāvēts Krievijas Federācijas viedoklis.

Vīrietis par naidpilnajiem komentāriem cenšas nedomāt. Viņa mērķis bija parūpēties, lai mammas sunīšu kolekcija būtu kādam noderīga, lai kāds par to rūpētos. Un šim stāstam ir laimīgas beigas. Pateicoties kādam labvēlim internetā, kurš kolekciju bez liekām diskusijām iegādājies, 497 suņi dosies uz bērnu aprūpes iestādi Krāslavā, kur tā tiks izšķirota un priecēs vairāk nekā 50 bērnu, ziņo raidījums.

Plašāk "4.studijas" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu