VIDEO ⟩ Klausies Zemes stundas koncertu kopā ar Aminatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātāja Aminata.
Dziedātāja Aminata. Foto: Jānis Škapars/TVNET

TVNET un Pasaules Dabas fonds sestdien, 26. martā, plkst. 20:30 Zemes stundā aicina klausīties īpaši šim vakaram organizētam koncertierakstam, kurā uzstājās spēcīgās balss īpašniece Aminata Savadogo. Koncerta klausītājus uzrunāja TV žurnāliste un Pasaules Dabas fonda vēstnese Kristīne Garklāva, kā arī Pasaules Dabas fonda valdes priekšsēdētājs Uģis Rotbergs.

Video: Zemes stundas koncerts

Zemes stunda ik gadu apvieno miljoniem cilvēku, uzņēmumu un organizāciju no vairāk nekā 190 valstīm un teritorijām, kas iestājas par vides jautājumu aktualizēšanu. Zemes stundas mērķis ir vairot izpratni sabiedrībā par dzīvo dabu, tās nozīmi ikviena cilvēka dzīves kvalitātē, cilvēces labklājībā globālā un lokālā mērogā, un radīt kopības sajūtu.

Kristīne Garklāva, TV žurnāliste, Pasaules Dabas fonda vēstnese: "Zemes stundas vakarā gaisma izdziest un kļūst par tumsu, bet tumsa mums vēstī par gaismu, kas mūs gaidīs nākotnē. Šogad mēs tiksimies īpaši sarežģītā laikā, kad ir ārkārtīgi svarīgi solidarizēties, kopīgi apņemoties pasauli darīt labāku, lai mēs varētu dzīvot labākā nākotnē, kurā valda harmonija starp cilvēkiem un dabu. Arī dabā visas mazās lietas darbojas solidāri, lai kopā veidotu mūsu planētas veselīgo ekosistēmu. Tāpēc es aicinu Zemes stundas vakarā ikvienu būt kopā ar miljoniem cilvēku visā pasaulē, kuri izslēgs gaismu, simboliski apliecinot savas rūpes par mūsu planētas likteni."

Arī Aminata sarūpēja klausītājiem ko īpašu - koncertu viņa sāka ar dziesmu ukraiņu valodā. Klausītāji tiek aicināti ziedot Krievijas agresijā cietušo atbalstam.

Koncertu palīdz realizēt pasākumu tehniskā nodrošinājuma kompānija "3S".

Foto: Zemes stundas koncerts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu