VIDEO Porziņģis atkal spēlē rezultatīvi un sekmē "Wizards" uzvaru pret drafta biedru Taunsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Karls Entonijs Taunss
Kristaps Porziņģis un Karls Entonijs Taunss Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī kārtējo rezultatīvo maču aizvadīja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) latviešu centra spēlētājs Kristaps Porziņģis.

"Wizards" viesos ar rezultātu 132:114 (35:38, 32:28, 34:27, 31:21) pārspēja Minesotas "Timberwolves".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā viņš atzīmējās ar 25 gūtajiem punktiem (8/12 2p., 3/5 3p., 0/0 1p.), kā arī astoņām bumbām zem groziem, vienu rezultatīvu piespēli, kā arī vienu bloķētu metienu.

"Wizards" ar Porziņģi laukumā guva par 17 punktiem vairāk nekā zaudēja, kas ir dalīts labākais rādītājs komandā.

Porziņģis šajā mačā bija rezultatīvākais vašingtoniešu basketbolists, bet 31 laukumā pavadītajā minūtē tikai par punktu mazāk guva cits centra spēlētājs Daniels Gafords, pievienojot arī 12 atlēkušās bumbas. Savukārt Rui Hačimura izcēlās ar 21 gūto punktu.

Pretinieku rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija ar Porziņģi vienā gadā draftētais centra spēlētājs Karls Entonijs Taunss, kurš punktu ražai pievienoja arī 10 atlēkušās bumbas.

"Wizards" šobrīd jau ir zaudējusi izredzes kvalificēties pat Austrumu konferences "play-in" turnīram. Savukārt "Timberwolves" Rietumu konferences tabulā ieņem sev neierasti augsto 7. vietu, tiesa no dalības "play in" turnīra viņi izbēgt vairs nevar, jo minesotiešiem līdz sezonas beigām atlikuši divi mači, bet 6. vietā esošā Denveras "Nuggets" ir izcīnījusi par divām uzvarām vairāk, kā arī aizvadījuši par vienu maču mazāk.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs jau naktī uz ceturtdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Atlantas "Hawks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu