"Citi zēni" "Eirovīzijas" dēļ aizgājuši no darba

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka grupas dalībnieki pametuši savas darbavietas, lai pilnībā pievērstos "Eirovīzijai". 

"Galvenais, lai mums būtu sajūta, kāpjot uz skatuves, ka mēs esam izdarījuši maksimumu. Mums ir uzstādīta augsta latiņa pašiem sev, mēs nesalīdzinām sevi ar to, kā ir bijis līdz šim. Mēs neapstājamies pie tā, kas ir iespējams, ko mums saka - nē, šis ir pārāk dārgi, šis pārāk sarežģīti.

Nē, mēs atrisināsim, mēs izdarīsim, mēs dejosim uz tās skatuves, mēs viņu piedzīvosim, mums būs krutas vizualizācijas - mums būs viss "top-notch"!" apņēmības pilns godam pārstāvēt Latviju konkursā ir Jānis.

Tāpat viņš atklāj, ka puišiem ir tikai viena diena brīva nedēļā - svētdiena. Visu pārējo laiku puiši gatavojas uznācienam.

"Mēs aizgājām visi no pamatdarbiem, lai sagatavotos. Trīs mēnešu bezalgas atvaļinājums," saka mūziķis.

Vaicāts, no kā viņi iztiek, Pētersons neslēpj, ka tā nebūt nav dzīvošana "zaļi". "Bet mēs visi redzam, ka tā ir pareizā lieta, ko darīt. Kad tad vēl?" nosaka Jānis.

Jau ziņots, ka 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad" uzstāsies pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, fināls – 14. maijā. 

Grupas "Citi zēni" sastāvā ir Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu