VIDEO Grupa "Backstreet Boys" ziedo Ukrainai un aicina atbalstīt bēgļus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: STEVE MARCUS/REUTERS

Arvien vairāk pasaulē atzītu mākslinieku pauž atbalstu Ukrainai, šoreiz garo sarakstu papildina arī grupa "Backstreet Boys". Grupa nesen sākusi vērienīgu koncertu turneju, un tās dalībnieki solījuši, ka daļu no gūtajiem ienākumiem ziedos ukraiņiem. 

"Backstreet Boys" par lēmumu paziņoja labdarības akcijas "StandUpForUkraine" ietvaros, kura notiek tiešsaistē un sasniegusi jau 10 miljardus eiro. 

Vietnē "Twitter" grupa publicējusi video ar aicinājumu atbalstīt Ukrainu: "Šodien mēs aicinām pasaules līderus iestāties par Ukrainu, dāsni atbalstot fondu bēgļiem, globālajā humānās palīdzības solījumu samitā. Mēs apņemamies ziedot daļu no mūsu 2022. gada Eiropas "DNS" šovu tūres ienākumiem, lai apliecinātu savu atbalstu. Rīkojieties." 

Rietumu mākslinieki aktīvi atbalsta Ukrainu. Aktieri Raiens Reinolds un Bleika Laivlija ziedoja 1 miljonu dolāru, lai palīdzētu ukraiņiem. Atbalstam pievienojusies arī seriāla "Draugi" zvaigzne Dženifera Anistone. Deivids un Viktorija Bekhemi atklāja līdzekļu vākšanas akciju, lai palīdzētu ukraiņu bērniem. Savukārt Mila Kunisa un viņas vīrs Eštons Kačers palīdzējuši iegūt vairāk kā 35 miljonus ASV dolārus ziedojumiem Ukrainai. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu