Pat 400 eiro. Igaunijas iedzīvotājus pārsteidz prāmju reisa Helsinki-Tallina biļešu cenas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Julia Kuznetsova/Shutterstock

Ļaužu vēlmes atgriezties mājās Lieldienu laikā dēļ krietni pieaugušas prāmju reisa Helsinki-Tallina biļešu cenas. Automašīnu vietas jau ir izpārdotas, bet biļetes uz dažiem reisiem vēl ir pieejamas, taču viena biļete var izmaksāt pat vairākus simtus eiro, vēsta "Postimees".

"Tallink", lielākais pārvadātājs Somu līcī, trešdien, 13. aprīlī, no Helsinkiem veic vēl piecus reisus, no kuriem divi jau ir izpārdoti. Lētākā biļete uz prāmi kopā ar automašīnas stāvvietu maksā 169 eiro. Par izbraukšanu nākamajā dienā transportlīdzekļa maksa ir jau 399 eiro.

Savukārt šodien, 14. aprīlī, "Tallink" veiks deviņus reisus starp Helsinkiem un Tallinu, no kuriem trīs jau ir izpārdoti. Lētākā biļete ar transportlīdzekļa stāvvietu maksā 169 eiro, dārgākā - 349 eiro.

Saskaņā ar "Tallink" rezervēšanas sistēmas datiem stāvvietas cena maršrutā Helsinki-Tallina parasti izmaksā no 30 līdz 50 eiro.

Pasažieru biļetes maršrutā Helsinki-Tallina 13. aprīlī, un šodien, 14. aprīlī, varēja iegādāties par 29-33 eiro visos "Tallink" reisos.

Vietas "Eckerö Line" pasažieru laineros nākamajiem septiņiem reisiem jau ir izpārdotas. Pirmā pieejamā biļete braucienam no Helsinkiem būs pieejama piektdienas vakarā par samērā izdevīgu cenu - 29 eiro. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu