"Konoram jādara tas, ko viņš vēlas..." Džo Rogans ieskicē Makgregora atgriešanās cīņas scenāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais UFC komentētājs Džo Rogans, viesojoties Maika Taisona podkāstā "Hotboxin' With Mike Tyson", ieskicēja kritērijus, pēc kuriem Konoram Makgregoram vajadzētu izvērtēt savas atgriešanās cīņas pretinieku.

Konors Makgregors jau kopš aizvadītā gada jūlija ārstē cīņā pret Dastinu Porjē gūto kājas savainojumu un oktagonā plāno atgriezties šajā vasarā.

Ik pa laikam MMA sabiedrībā uzvirmo debates par vienkāršu, bet tajā pašā laikā sarežģītu jautājumu - ar ko Makgregoram atgriešanas cīņā vajadzētu tikties?

UFC prezidents Deina Vaits ir izteicies, ka šobrīd vēl par Makgregora atgriešanās cīņu nedomā, jo īru cīkstonis vēl nav gatavs doties oktagonā. Pats Makgregors vēlas iespēju cīnīties ar 77 kilogramu divīzijas čempionu Kamaru Usmanu.

Savukārt Rogans uzskata, ka Usmana "kumoss" Makgregoram būs krietni par lielu.

"Ja Konors pēc atgriešanās vēl vēlas tikt pie panākumiem, es teiktu, ka viņam jācīnās ar puisi, kurš ir nedaudz zem čempionu raudzes līmeņa. Varbūt kāds puisis, kurš strauji progresē, bet, pret kuru Konoram tik un tā būtu pārsvars. Iedodiet viņam pārbaudījumu, bet uzreiz nelieciet viņu oktagonā pret Usmanu," norādīja Rogans.

Tāpat slavenais komentētājs vilka paralēles arī ar boksu, kurā atlēti pēc ilgākas pauzes arī ringā atgriežas ar cīņu pret zemāka līmeņa pretiniekiem. Latvijas auditorijai piemērs tālu nav jāmeklē - arī Mairis Briedis pēc teju ilgas pauzes ringā atgriezās pret krietni zemāka līmeņa pretinieku Artura Manna personā.

Makgregors kopš savas boksa cīņas pret Floidu Meivezeru oktagonā ir uzrādījis visai bēdīgu bilanci - viena uzvara un trīs zaudējumi. Jāteic gan, ka zaudējumi nākuši pret visaugstākās klases pretiniekiem - Habibu Nurmagomedovu un Dastinu Porjē.

"Es domāju, ka šīs atgriešanās cīņas tiek rīkotas pamatotu iemeslu dēļ. Vajag nedaudz "noslaucīt" putekļus un nākamajā cīņā parādīt labāku sniegumu, nevis uzreiz lekt oktagonā ar Dastinu Porjē, vai arī, piemēram, Maiklu Čandleru. Precīzāk - pret elitāru cīkstoni," saka Rogans.

Tomēr nav šaubu, ka Makgregoram UFC organizācijā ir īpašs statuss, un jau ilgāku laiku eksperti un bijušie cīkstoņi spekulē, ka īru cīkstonis tik tiešām oktagonā atgriezīsies ar titulcīņu. Šādu iespēju pieļauj arī Rogans.

"Konoram jādara tas, ko viņš vēlas. Ja Konoram šķiet, ka viņš var pakāpties svara klasi augstāk un cīnīties ar Usmanu, nopelnīt lielu naudas summu, kā arī mēģināt kļūt par trīs divīziju čempionu, tad viņam to vajadzētu darīt. Viņam vajadzētu darīt to, ko viņš vēlas," piebilst slavenais komentētājs.

Noslēdzot tematu par Makgregoru, Rogans atzīmēja, ka īram šobrīd esot vajadzīgs Donalda "Kovboja" Serone līmeņa pretinieks. Pret Seroni Makgregors arī izcīnīja vienīgo uzvaru kopš boksa cīņas.

"Ja es būtu Konora menedžeris, domātu, kāds ir viņa vieglākais ceļš pretim panākumiem. Un šobrīd tā būtu "Kovboja" cīņa. Neizrādu necieņu "Kovbojam", bet tā cīņa izvērtās kā iesildīšanās kam lielākam," norādīja Rogans.

Slavenajam komentētājam ir absolūta taisnība - Makgregors dabūs to, ko viņš vēlas. Bet, kas būtu reālākais īra pretinieks, kurš vienlaikus būtu uzvarams un pietiekami slavens? Trešajai cīņai pret Neitu Diazu bija jānotiek jau sen, pat ja Diazs uzskata, ka viņa senais sāncensis ir nekam nederīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu