Šmits palīdz "Barcelona" izcīnīt uzvaru Eirolīgas ceturtdaļfināla spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Latvijas basketbolists Rolands Šmits trešdien Minhenē guva 12 punktus, palīdzot "Barcelona" izbraukumā svinēt uzvaru ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla trešajā spēlē.

"Barcelona" viesos ar 75:66 (26:17, 23:14, 10:18, 16:17) pieveica Minhenes "Bayern", sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Šmits spēlēja 21 minūti un 24 sekundes, kļūstot par otru rezultatīvāko savas komandas basketbolistu. Viņš realizēja piecus no sešiem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Tāpat viņa kontā šajā mačā arī piecas zem groziem izcīnītas bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena kļūda, pa vienai personiskajai piezīmei un izprovocētam noteikumu pārkāpumam pretiniekam, kā arī trešais augstākais efektivitātes koeficients komandā 17.

Barselonas klubā 25 punktus un sešas atlēkušās bumbas sakrāja Nikola Mirotičs.

Minheniešiem 17 punktus guva un sešas bumbas izcīnīja Vladimirs Lučičs, 14 punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Agustīns Rūbits, bet 13 punktus guva Ognjens Jaramazs.

Ceturtdaļfināla sērijas rit līdz vienas komandas trim uzvarām. "Play-off" pirmo kārtu pārvarējušās komandas maijā Belgradā cīnīsies finālčetrinieka turnīrā.

Arī šosezon Eirolīgā bija pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā, bet pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā trīs Krievijas komandas tika izslēgtas no turnīra.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu