Jānis Aišpurs pastāsta par aizkustinošo bildinājumu un kāzām ar Aiju Andrejevu

Apollo.lv
Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs
Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs Foto: publicitātes

Mūziķis Jānis Aišpurs, viesojoties STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāja nianses par attiecībām ar dziedātāju Aiju Andrejevu, bildinājumu Itālijā un domas par laulību. 

Jānis stāsta par vēlmi paturēt privāto dzīvi noslēpumā: "Tiem, kuri nav uz skatuves, varētu šķist, ka slavenībām ir viss ir viegli un viņi gribētu, lai katru dienu kāds raksta vai uzdod jautājumus. Aizmirstiet. Tas ir tas, ko negribat. Jūs vēlaties ieiet veikalā, būt treniņbiksēs un nopirkt pienu. Nevis vienmēr labi izskatīties. Gribētos privāto telpu saglabāt cik vien iespējams. Kad pienāks laiks, cilvēki uzzinās."

Pāris sākotnēji nestāstīja, ka ir ne tikai saderinājušies, bet arī precējušies. "Ir atribūti, kurus nevar nepamanīt. "Instagram" ievietojām bildes, kur varēja redzēt gredzenus. Zinājām, ka kāds pamanīs. Pašiem bija interesanti. Pagāja vairāki mēneši, līdz tiešām pamanīja un viens no medijiem uzrakstīja vēstuli." Jānis stāsta, ka nav centies faktu slēpt un pēc vēstules saņemšanas atbildējis, ka abi ir precējušies. Tomēr viņiem bijis būtiski, ka īpašo dienu varējuši atzīmēt privāti. 

Par notikumiem pirms bildinājuma viņš stāsta: "Kāds topošais pāris uzrakstīja un teica, ka viņiem ir ļoti svarīga "The Sound Poets" mūzika un daiļrade. Viņi vēlējās, lai ar dziesmām esam klāt viņu īpašajā brīdī. Ja kāds man uzraksta tad vienojamies par nosacījumiem un darām." Pāris vēlējies laulāties Itālijā, kalnos un Jānis ceļojumam piekritis. 

Abi ar Aiju devušies uz Itāliju. Tomēr izrādījās, ka Jānim bija īpaši plāni un viņš vēlējās Aiju bildināt jaunā pāra kāzās. 

Aišpurs atklāj detaļas par notikumu: "Pār vaigiem ritēja emocijas. Aija skatījās neizpratnē un domāja, ka esmu sentimentāls, jo dziedu šiem cilvēkiem. (..) Kādā mirklī jaunais pāris pagāja nost un es piegāju pie Aijas. Tad viņa saprata, par ko bija manas asaras. Es pateicu tos maģiskos vārdus." 

Viņš stāsta, ka, lai gan bildinājums bijis negaidīts, abiem bijuši zināmi nākotnes plāni. "Mēs runājām par to, kā dzīve varētu izvērsties, tomēr šis bija pārsteigums. Idejiski tu pērc loterijas biļeti un gaidi, kāds varētu būt laimests." 

Aišpurs uzskata, ka laulība ir būtisks solis abu attiecībās, lai tās padarītu vēl nopietnākas. Viņš atzīst, ka šīs nav pirmās kāzas un, iespējams, tieši tādēļ lēmums bijis pārdomātāks. 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu