Evita Zālīte Grosa par dzīvē iestājušos tumsu, no kuras izrāpties palīdzējusi mūzika un četri adoptētie bērni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja, politiķe, Latvijas lepnuma laureāte Evita Zālīte Grosa savā stāstā Forumā "Līdere 2021" atklāj, ka viņas dzīvē pēc vecvecāku nāves iestājusies milzīga tumsa, no kuras palīdzēja izrauties mūzika, taču viņas lielākais dārgums šobrīd ir četri adoptētie bērni.

Braucot uz Ķīpsalu, es piestātnē redzēju lielu kuģi, un man ienāca prātā, ka līderi ir kā tādi lieli, balti kuģi. Izteiksmīgi, ar lielām burām. Un visi no viņiem kaut ko gaida - lielu, skaistu, iedvesmojošu - galvenais nekļūdīties, nonākt mērķī!

Bet ir brīži, kad dzīve izceļ šo kuģi no jūras un mēs redzam, ka apakšā viss ir ar dūņām, gliemežvākiem, dzīves plosīts, saskrāpēts ķīlis. Par to ķīli mēs vislabāk zinām paši. Tie, kas kuģo lielajās jūrās. Mani mierina fakts, ka esam tik dažādi un tomēr lietojami. Lietojamas un spējam dzīvot uz priekšu. 

Mans stāsts būs par to, kā man dzīvē ir gājis, un par to, ka es nekad neesmu sapņojusi būt līdere. Vēl vairāk - es nekad neesmu sapņojusi būt operdziedātāja. Un vēl, es nekad nesapņoju būt par mammu četriem bērniem. Lūk, tāda līdere jūsu priekšā!

Man ir 52 gadi, un es droši varu teikt, ka dzīves mīnusi bieži pārtop dzīves plusos. Tā ir lielā iespējamība, dzīves paradokss - ja nav šīs ēnas vai tā ķīļa, nav arī šī brīnišķīgā kuģa, kas visiem iedvesmojoši iet uz priekšu!"

Vairāk emocionālo stāstu skaties video!

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2022",  "Apollo" piedāvā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Seko un iedvesmojies!

Foto: "Līdere 2021" 

Foto: "Līdere 2020"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu