VIDEO "Brutālākais nokauts, ko esmu redzējis." Čendlers ar lielisku spērienu pilnībā "izslēdz gaismu" Fergusonam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Čendlers un Tonijs Fergusons
Maikls Čendlers un Tonijs Fergusons Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar vienu no visu laiku spilgtākajiem nokautiem UFC organizācijas vēsturē atzīmējās amerikāņu vieglā svara cīkstonis Maikls Čendlers.

Svētdien, 8. maijā, "UFC 274" ietvaros savas karjeras pirmo nokautu piedzīvoja fanu favorīts un UFC leģenda Tonijs Fergusons.

38 gadus vecais amerikānis tikās ar bijušo "Bellator" organizācijas čempionu Maiklu Čendleru. Dueļa pirmajā raundā stājā pārāks bija Fergusons un arī pēc tam, kad Čendlers cīņu pārveda parterī, Fergusons ar elkoņiem turpināja izdarīt efektīvus sitienus.

Tomēr jau otrā raunda pašā sākumā Čendlers trāpīja eksplozīvu un precīzu spērienu ar kāju, kas pilnībā nokautēja Fergusonu. Samaņu zaudējušajam cīkstonim nekavējoties talkā nāca mediķi, bet viņš nekustīgi zemē gulēja vairākas minūtes.

Video: Čendlers nokautē Fergusonu

"Neko par Tonija stāvokli šobrīd vēl nezinu, bet tas bija brutālākais nokauts, ko esmu redzējis," pēc cīņas preses konferencē teica UFC prezidents Deina Vaits.

Cīņu šova pirmspēdējā duelī, iespējams, pašu sliktāko cīņu UFC vēsturē aizvadīja Karla Esparza un Rosa Namajūna. Čempione Namajūna visu cīņas laiku ieturēja distanci, kamēr Esparza reti izpildīja mēģinājumus cīņu pārvest parterī. 25 minūšu laikā abas dāmas kopā trāpīja 68 sitienus. Kontekstam - vakara galvenajā cīņā Čārlzs Oliveira un Džastins Geidži nepilna raunda (trīs minūtes un 22 sekundes) laikā trāpīja 51 sitienu.

Visbeidzot, jau pieminētajā Geidži un Oliveiras dueli ar pirmā raunda žņaugšanas paņēmienu uzvaru izcīnīja Oliveira, kurš pirmā raunda laikā divas reizes tika nosūtīts nokdaunā, bet spēja atgūties. Oliveira savu vieglā svara čempiona titulu gan bija zaudējis jau pirms cīņas, jo neiekļāvās savas svara divīzijas čempiona svarā (70,3 kilogrami). Oliveira bija vien 226 gramus par smagu, bet UFC titulcīņās cīkstoņi noteikto limitu nedrīkst pārsniegt pat par gramu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu