Internetā parādījies sludinājums, kurā tiekot pārdota nogalinātā advokāta Rebenoka māja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Rebenoks.
Pāvels Rebenoks. Foto: Zane Bitere/LETA

2020. gada naktī uz 20. septembri savās mājās Langstiņos tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Šobrīd internetā ir atrodams sludinājums, kurā tiekot pārdota advokātam piederējusī māja.

Sludinājums internetā parādījies 10. maijā, savukārt vēl 7. maijā Balandins savos sociālajos tīklos publiskoja foto no mājas pagalma. Māja ar kopējo platību 308,25 m2 un zemes platību 0,1602 ha, tiek tirgota par 460 tūkstošiem eiro.

Iepriekš Rebenoka draugs un kolēģis Mārtiņš Krieķis izdevumam "Privātā Dzīve" skaidroja, lai pārdotu šo māju, ir nepieciešama SIA Verdorff abu īpašnieku piekrišana. Viens no īpašniekiem ir Pāvels draugs Ingus Balandins (abi arī apdzīvoja šo māju), savukārt otru pusi pēc Pāvela nāves mantoja viņa tēvs.

Rebenoka kolēģis atzina, ka māju ir plānots pārdot, jo Pāvela draugam Ingum dzīvot tajā pēc notikušā esot emocionāli smagi.

Jau ziņots, ka trīs maskās tērpti noziedznieki advokāta Rebenoka mājā iebrukuši, uzlaužot durvis, un savus upurus tie situši ar rokām, kājām un turpat atrastiem dēļiem, bet no notikuma vietas aiznesuši līdzi dārgus rokaspulksteņus un juvelierizstrādājumus, preses brīfingā informēja Valsts policijas Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieks Armands Ruks.

Viņš stāstīja, ka laupītāji upurus pārsteiguši, nezvanot pie durvīm, bet ielaužoties pa tām no pagalma puses. Policija gan vēl skaidros, vai ielaušanās pa durvīm notikusi pirms saimnieku atgriešanās vai jau pēc tam.

Policija notikuma vietā ieradusies pēc tam, kad noziegumā cietušais Rebenoka partneris veterinārārsts Balandins vērsies pēc palīdzības pie kaimiņiem, jo viņam pašam telefons ticis atņemts.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu