"Mīlas jeb seksa kalendārs" un greizsirdība. Brazīlieša dzīve ar deviņām sievām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: arthurourso/Instagram

Deviņu sievu vīrs? Izklausās neticami, bet tā tik tiešām ir patiesība - brazīlietis Artūrs Urso par sievu apņēma deviņas sievietes. Apprecot savas deviņas draudzenes, vīrietis cenšas "svinēt brīvu mīlestību" un "protestēt pret monogāmiju".

Kā tas noticis? Arturs un viņa pirmā sieva Luana Kazaki piekopa svingeru dzīvesveidu, un pēc astoņu citu sieviešu iepazīšanas viņi nolēma noformēt savu savienību katoļu baznīcā Sanpaulu. Protams, laulībām nav juridiska spēka, jo valstī daudzsievība ir nelikumīga.

Vīrietis ar deviņām sievām Dailymail apgalvo, ka viņam reiz bijis jāizveido pat "mīlas kalendārs", lai ieplānotu intīmus brīžus ar savām deviņām sievietēm. Visgrūtāk esot savaldīt sieviešu greizsirdību, lai tā netraucētu labām attiecībām "ģimenē".

Artūrs, kurš vienmēr ir sapņojis par desmit sievām un bērnu ar katru no viņām, sacīja: "Mūsu seksuālā dzīve ir patiešām jautra un patīkama, un sākotnēji es mēģināju nodarboties ar seksu pēc vienošanās, bet tad bija grafiks un skaidrs laiks katrai sievai."

Tomēr ir bijuši gadījumi, kad Artūram ir bijis sekss ar vienu sievu, kamēr domājis par citu. Arī fakts, ka jāmīlējas pēc noteikta grafika, nereti noplacināja iekāri, tāpēc problēmas guļamistabā drīz vien lika Artūram atmest šo domu un ļaut lietām "plūst dabiski".

Viena bērna tēvs atzīst, ka viņa seksuālā dzīve tagad ir labāka nekā jebkad agrāk, sakot: "Nav vajadzīgs ilgs laiks, lai pievērstu uzmanību, ja jums ir tik daudz sievu. Grafiks nešķita pareizi, tāpēc mēs no tā atbrīvojāmies un tagad sekss notiek dabiski. Ir ļoti jautri, patīkami un unikāli piedzīvot visas sievietes, jo visas ir ļoti atšķirīgas gultā. Kāda vēlas būt dominējoša, bet cita alkst man pakļauties."

Artūrs savā Instagram, daloties ar seksa padomiem un savām netradicionālajām attiecībām, ir savācis 50 000 sekotāju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu