Negulētas naktis, trekns ēdiens un stress, kas radies pēc strīda. Endokrinoloģe par iekšējo resursu saglabāšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Forums "Līdere 2021" lektori
Forums "Līdere 2021" lektori Foto: Publicitātes foto

Endokrinoloģes Ilzes Konrādes stāsts forumā "LĪDERE 2021" ir par sievietes veselību, uzsverot: lai sieviete paliktu savu iekšējo resursu virsotnē un spētu piepildīt savu iekšējo "Es", ļoti svarīgs ir uzturs, pārdomāta un atbildīga ēšana.

"Esmu endokrinoloģe, un, klausoties savu pacientu stāstus, ļoti daudz no šīs informācijas mācos. Stāsts šodien būs par virsotnēm. Jā, tu uzkāp, tu pārvari sevi - bet tad vai nu tev tur ir jāpaliek, vai jākāpj zemē. Bet izrādās, ir arī virsotnes, kas man patīk, - tās ir tādas, kur uzkāp un vari palikt. Staigāt un ar katru soli redzēt jaunas ainavas, sev atklāt uz soļa kaut ko jaunu. Palikt savu iekšējo resursu virsotnē, lai varat īstenot savu īsto es un to spēt piepildīt, vienalga, cik gadu rakstīti pasē," uzsver foruma lektore. 

Ilze Konrāde uzsver, lai runātu par pretnovecošanu, ir "jārunā, pirmkārt, par iekšiņu, nevis tikai par āriņu", par ko tik daudz domājam novecojot. Mūsu organismam ir jātiek katru dienu galā ar mūsu neizgulētām naktīm, trekno ēdienu, ko apēdām; stresu, kas radies pēc strīda, utt. 

Forums "Līdere 2021" lektori
Forums "Līdere 2021" lektori Foto: Publicitātes foto

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2022",  "Apollo" piedāvā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Seko un iedvesmojies!

Foto: "Līdere 2021" 

Foto: "Līdere 2020"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu