Video ⟩ "Penguins" zaudē savā laukumā; sērijā būs septītais mačs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas "Penguins" piektdien savā laukumā cieta zaudējumu Stenlija kausa izcīņas spēlē, sērijā rezultātam kļūstot neizšķirtam.

"Penguins" piekāpās Ņujorkas "Rangers" ar 3:5 (2:0, 1:3, 0:2), sērijā līdz četrām uzvarām pretiniekiem panākot 3-3.

Latvijas uzbrucējs laukumā bija deviņas minūtes un 59 sekundes, no kurām minūti un 35 sekundes aizvadīja mazākumā. Šajā laikā viņš pa reizei izpildīja spēka paņēmienu un bloķēja metienu, kā arī uzvarēja 57% iemetienu.

Pirmā perioda otrajā daļā 96 sekunžu laikā mājiniekiem 2:0 vadību panāca Džefs Kārters un Braiens Rasts.

Savukārt 34. minūtē pēc diviem precīziem Mika Zibanejada metieniem un Krisa Krīdera "gola" vadībā ar 3:2 bija jau viesi.

Jevgeņijs Malkins 37. minūtē panāca 3:3, taču pēdējo vārdu spēlē teica "Rangers". 88 sekundes pirms mača beigām savus otros vārtus spēlē guva Krīders, bet 27 sekundes pirms tā beigām ripu tukšos mājinieku vārtos ieraidīja Endrjū Kops.

Viesiem pa četriem rezultativitātes punktiem sakrāja Zibanejads (2+2) un aizsargs Edams Fokss (0+4), bet vārtos Hārta balvas finālists Igors Šestjorkins atvairīja 31 "pingvīnu" metienu.

Mājinieku vārtos Luī Domengs atvairīja 33 no 37 metieniem.

Sērijas izšķirošā septītā spēle notiks svētdien Ņujorkā.

"Penguins" izslēgšanas turnīrā spēlē 16. sezonu pēc kārtas, kas ir garākā aktīvā sērija Ziemeļamerikas profesionālajā sportā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu