Levandovskis: Nespēju iedomāties turpmāku sadarbību ar "Bayern"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: AP/Scanpix

​Vācijas futbola bundeslīgas čempionvienību Minhenes "Bayern" šovasar atstās gan Polijas uzbrucējs Roberts Levandovskis, gan Francijas pussargs Korentēns Toliso.

33 gadus vecais Levandovskis žurnālistiem Varšavā teica sacīja, ka "tagad ir skaidrs, ka mans stāsts ar "Bayern" ir beidzies".

"Nespēju iedomāties turpmāku sadarbību pēc visa, kas noticis dažu pēdējo mēnešu laikā. Transfērs būs vislabākais risinājums. Es ticu, ka "Bayern" mani neapturēs tikai tāpēc, ka viņi to var," sacīja Levandovskis.

Iepriekšējās sezonas beigās Levandovskis teica, ka nepagarinās līgumu ar "Bayern", kad tas nākamgad beigsies, vienlaikus pieļaujot, ka klubu atstāt varētu jau šovasar.

Izskanējis, ka "Barcelona" ir izteikusi piedāvājumu par bundeslīgas labāko vārtu guvēju, tomēr "Bayern" esot to noraidījusi.

Poļu uzbrucējs Minhenes kluba rindās guvis 343 vārtus un divas reizes izcīnījis FIFA gada labākā spēlētāja balvu. Levandovskis ir Polijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs, 129 mačos izceļoties ar 75 rezultatīviem sitieniem.

Arī Toliso pirmdien paziņoja, ka pēc klubā pavadītiem pieciem gadiem līgumu ar "Bayern" viņš vairs nepagarinās.

27 gadus vecais Toliso Minhenes kluba rindās aizvadījis 112 spēles, iegūstot gan Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas, gan bundeslīgas, gan Vācijas kausa titulu.

Toliso līgums beigsies 30. jūnijā. Izskanējis, ka par Francijas futbolistu interesējas Spānijas klubs "Sevilla".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu