Desmit līdz šim nedzirdēti fakti par Džoniju Depu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džonijs Deps
Džonijs Deps Foto: AP/Scanpix

Teju divus mēnešus ļaudis visā pasaulē sekoja līdzi gadsimta tiesas prāvai - Džonijs Deps pret Amberu Hērdu. Lai nedaudz atslābinātos no juridiskās vides, piedāvājam 10 faktus par Džoniju Depu, kurus tu, iespējams, nezināji. 

1. Džonijs Deps gribēja kļūt par rokzvaigzni

Ņemot vērā viņa aktiera prasmes un talantu, iespējams, domāji, ka Džonijs vienmēr ir gribējis būt aktieris. Patiesībā viņa sākotnējais sapnis bija kļūt par rokzvaigzni. Viņš pat pameta vidusskolu, lai sāktu mūziķa karjeru. Tomēr jau pēc divām nedēļām Deps atgriezās skolā, kurā direktors mudināja viņu sekot saviem sapņiem un kļūt par mūziķi, tāpēc atteicās pieņemt viņu atpakaļ skolā. Pēc tam viņš ar savu grupu "The Kids" noslēdza līgumu ar ierakstu kompāniju Losandželosā. 

Džonijs Deps
Džonijs Deps Foto: Reuters/ScanPix

2. Viņš muzicēja slavenajā grupā "Oasis"

Džonijam ne tikai bija sava grupa, bet 1997. gadā viņš kā ģitārists ierakstīja arī dziesmu "Fade In-Out" kopā ar grupu "Oasis".

3. Džonijs Deps kļuva slavens, pateicoties Nikolasam Keidžam

Ja ne Nikolass Keidžs, mums, iespējams, nekad nebūtu bijusi iespēja redzēt, kā Džonijs iejūtas neskaitāmās leģendārās lomās. Tas bija Keidžs, kurš palīdzēja viņam iegūt pirmo aktiera darbu, jo piedāvāja viņam sadarboties ar savu aģentu. 

4. Deps nekad nav ieguvis "Oskara" balvu

Ir neierasti domāt, ka viņš nekad nav saņēmis prestižo Kinoakadēmijas balvu par Edvarda Šķērroča vai Villija Vonkas lomu. Neskatoties uz to, viņš ir ticis nominēts kategorijā "Labākais aktieris" trīs reizes par filmām "Svīnijs Tods: Flītstrītas dēmons bārddzinis", "Meklējot Nekurzemi "un "Karību jūras pirāti: Melnās pērles lāsts". 

5. Depa ķermeni rotā tetovējums par godu aktrisei Vinonai Raiderei

Džonijs Deps un Vinona Raidere bija karstākais 90. gadu pāris, tomēr arī viņu ceļi šķīrās. Par godu abu mīlestībai Deps uz rokas uztetovēja "Mūžīgi Vinona". Pēc abu šķiršanās Deps tetovējumu izlaboja uz "Mūžīgi Vīns". 

Foto: instagram/johnnydeppandwinonaryder

6. Aktierim patīk spēlēties ar Bārbijām

Runājot par dīvainībām, Džonijs atzinis, ka viņam patīk spēlēties ar Bārbijām. Viņš reiz teica: "Man patīk spēlēties ar Bārbijām. Tā ir lieliska lieta, ko darīt kopā ar saviem bērniem. Reiz es caur Bārbijām izspēlēju dažādus tēlus, un manai meitai tas nepatika. Kādā brīdī viņa teica: "Tēt, lūdzu, izbeidz, nedari to, vienkārši runā savā parastajā balsī."

7. Depam ir bail no dejošanas

Viņš var būt talantīgs aktieris un mūziķis, taču viena lieta, kas Džonijam galīgi neiet pie sirds, ir dejošana. Patiesībā viņš no tā baidās vairāk par visu pasaulē! Džonijs ir atzinis, ka dzīvē nekad nav dejojis, tikai kā varonis kādā filmā.

8. Džonijs sāka smēķēt 12 gadu vecumā

Džonija sliktais smēķēšanas ieradums izveidojās jau 12 gadu vecumā. "Tas nebija nekas, ko kāds cits varētu izārstēt, neatkarīgi no tā, vai man tajā laikā bija draudzene vai ne. Tam nebija nekāda sakara ar citiem cilvēkiem. Tas viss bija saistīts ar mani un manām smadzenēm, un manu sirdi. Es domāju, ka tā bija daļa no pieaugšanas," 1993. gada intervijā skaidroja aktieris. 

Džonijs Deps
Džonijs Deps Foto: AFP/SCANPIX

9. Leģendārais aktieris ir kolekcionārs

Nav neierasti, ka slavenības kolekcionē dīvainas lietas. Arī Depam ir sava dīvaino lietu kolekcija. Džonija kolekcijās ir iekļautas Bārbijas, piemiņlietas no viņa filmām, kompaktdiski un amerikāņu novelistam Džekam Keruakam piederošie priekšmeti, kā arī kukaiņi un dzīvnieku skeleti.

10. Džonijs Deps divas reizes ieguvis "Seksīgākā vīrieša" titulu

Lai gan viņš nekad nav ieguvis "Oskaru", viņš divreiz atzīts par gada "Seksīgāko vīrieti" - 2003. un 2009. gadā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu