Žurnāls: Pēc 15 gadu kopābūšanas Valters Pūce izšķīries no līgavas un satuvinājies ar savas grupas dalībnieci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Žurnāls "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka pēc aptuveni 15 gadu ilgas kopdzīves izjukušas grupas "DaGamba" mūziķa Valtera Pūces un uztura speciālistes, divu meitu mammas Ilvas Lazdas attiecības.

Šo faktu izdevumam apstiprinājusi Lazda. "Mēs ar Valteru neesam kopā jau vairāk nekā gadu. Par iemesliem lūgšu man nejautāt - esmu daudz laika un darba ieguldījusi savas pašcieņas un pašvērtējuma atjaunošanā un vairs nevēlos pagātnes jautājumus celt gaismā. Par citām viņa attiecībām, lūdzu, vaicājiet viņam pašam," tā Ilva.

Žurnāls vēsta, ka Pūce jau vairākus mēnešus publiskos pasākumos manīts kopā ar savas grupas kontrabasisti Alisi Broku - pirmo reizi abi kopā tika manīti Valtera mammas režisores Daces Pūces spēlfilmas "Bedre" pirmizrādē pagājušā gada septembrī.

Valters ar Alisi koncertā ASV
Valters ar Alisi koncertā ASV Foto: publicitātes

Tiesa, savas attiecības ar daiļo gaišmati viņš nekomentē. "Ir šis tas pamainījies, bet šobrīd nevēlos neko vairāk stāstīt…" lakonisks ir Pūce. 

Broka pievienojās grupai "DaGamba" pirms diviem gadiem. 

Pūce un Lazda savas ilggadējās attiecības tā arī nenoformēja oficiāli. 2020. gadā, viesojoties Naura un Aijas Brikmaņu sarunu šovā "Ģimenes sarunājas", abi atklāja, ka saderinājās Tenerifē pēc vairāku gadu draudzības, taču ar kāzām nesteidzas, jo vēlas tās sarīkot "lielas un foršas".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu