"Ļaujiet bērnam būt bērnam." Vecāki par prinča Luisa uzvedību karalienes jubilejas svinībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Četras dienas ilgās karalienes Elizabetes II platīna jubilejas svinības ir noslēgušās, taču sociālo tīklu vietnēs joprojām runā par princi Luisu, kurš īpaši nonāca uzmanības centrā.

5. jūnijā, svinību pēdējā dienā, karaliskā ģimene vēroja militāro parādi, kur ļaudis atkal nespēja novērsties no Kembridžas hercogu pāra prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas trešā bērna, prinča Luisa amizantajām grimasēm.

Četrgadīgais princis neizskatījās pārāk ieinteresēts parādē. Tieši pretēji, viņš dīdījās savā sēdvietā, grozījās un sarunājās ar aizmugurē sēdošo māsīcu Miu Tindalu.

Vairāki vecāki mikroblogošanas vietnē "Twitter" juta līdzi Kembridžas hercogienei Keitai Midltonei, savukārt citi uzdrošinājās teikt, ka viņu bērns nekad publiski tā nerīkotos.

Sociālo tīklu lietotāja Olīvija raksta: "Princis Luiss šodien atkal "nozaga" šovu! Es mīlu šo mazo puiku, viņš ir tik enerģijas pilns. Keitai un Viljamam laikam nekad nav garlaicīgi ar viņu mājās. Viņiem ir darba pilnas rokas." 

Savukārt cita mamma vēsta: "Man ir princis Luiss! Kustīgs, bezkaunīgs, nemierīgs, bet arī ļoti mīlošs un sirsnīgs. Lieliski redzēt reālu ģimenes mijiedarbību no karaliskās ģimenes."

"Nevienam nevajadzētu kritizēt princi Luisu vai viņa vecākus par viņa uzvedību, tā bērni dara," raksta advokāts Nazirs Afzals. Viņš gan norāda - ja tas būtu prinča Harija un Meganas Mārklas bērns, attieksme būtu pavisam citādāka.

"Princis Luiss ir bērns. Viņš uzvedas kā bērns. Tas nav slikti. Ar viņa vecākiem viss ir kārtībā. Ļaujiet bērnam būt bērnam un sliktos komentārus paturiet pie sevis. Bērni vienmēr ir neparedzami," raksta Mišela.

Cita sociālo tīklu lietotāja vēsta, ka princis Luiss un Keita demonstrē, ka viņiem ir līdzīgas attiecības ar bērnu, kā citiem vecākiem. "Tik jauki kā vecākam redzēt īpaši draisku un zinātkāru četrgadnieku, ļoti nomierinoši!"

Jau vēstīts, ka 6. februārī apritēja 70 gadu, kopš Elizabete II, kas 21. aprīlī nosvinēja 96. dzimšanas dienu, kļuva par Lielbritānijas karalieni.

18. gadsimtā ieviestā karaliskā tradīcija paredz, ka britu monarha oficiālā dzimšanas diena neatkarīgi no īstā datuma tiek atzīmēta jūnijā. Šogad karalienes oficiālās dzimšanas dienas svinības norisinājās kopā ar platīna jubileju.

Svētki ilga četras dienas un tika svinēti visā valstī, miljoniem cilvēku piedaloties dažādos pasākumos un izklaidēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu