Trešdienas horoskops: 22. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 22. jūnijam. 

AUNS

Samērā jūtīga tēma būs naudas lietas. Vai vajag samazināt izdevumus? Tas būtu vienkāršākais, bet ne labākais variants. Meklē iespējas, kā nopelnīt vairāk!

VĒRSIS

Mazliet rūpju brīžus var sagādāt finanšu tēma. Kādu var pārņemt vēlme iegādāties svētku galdam daudz gardumu, taču izvērtē – ko tev vajag un bez kā var iztikt.

DVĪŅI

Lietišķā joma paliks otrajā plānā, bet privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja izceļas strīdi, tad labāk jau šovakar visai ģimenei doties pie dabas vai izbaudīt sportiskas aktivitātes.

VĒZIS

Darbā vai biznesā daudz pienākumu, bet peļņa var mazliet bremzēties. Nauda jātērē apdomīgi un nevajadzētu uzņemties kredītsaistības vai pirkt dārgas preces līzingā.

LAUVA

Lietišķajās lietās jārīkojas enerģiski, tad būs rezultāts. Iespējami strīdi par to vai citu koncepciju vai darbu plānošanu. Taču nevajag ņemt galvā, jo tu pats labi zini, kā pareizāk.

JAUNAVA

Perfekcionisms labā nozīmē ir tava „stiprā pils”, un pirms garajām brīvdienām tik daudz kas jāpaspēj. Neuzņemies visu viens pats, bet sadali pienākumus vienmērīgi visiem kolēģiem vai partneriem.

SVARI

Harmoniju mīlošajiem Svariem nezin kāpēc šodien nešpetns garastāvoklis. Var rasties vēlme pateikt visiem visu. Tomēr – noskaiti līdz desmit un apdomā vai vajag.

SKORPIONS

Tava perfektā plānošana šoreiz darbos nelīdzēs, jo kolēģi vai darījumu partneri dzīvos svētku noskaņās. Līgošana birojā, sveicieni un apsveikšana – ko gan tādā atmosfērā var izdarīt.

STRĒLNIEKS

Šodien vari risināt ar finansēm saistītus jautājumus: runāt par algas pielikumu, prēmiju, jauniem darījumiem. Pēkšņi var uzrasties cilvēki, kas vēlas sadarboties.

MEŽĀZIS

Tu esi rīcības cilvēks, bet pārdomu brīži dažkārt nepieciešami, kā arī mācības, kas paplašina redzesloku. Piesakies kursos, jo jauns skats uz situācijām ļoti noderēs.

ŪDENSVĪRS

Pārskati ienākumus un izdevumus, lai ir skaidrs, cik vari atvēlēt svētkiem un garajām brīvdienām. Pavisam nejauši par saimnieciskām vajadzībām var iztērēties vairāk, nekā vajadzētu.

ZIVIS

Pirmssvētku noskaņojums un strādāšana nav prātā. Gribēsi pakomunicēt ar kolēģiem, izzināt līgošanas plānus, varbūt arī kaut ko kopā ar viņiem noorganizēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu