Piektdienas horoskops: 24. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 24. jūnijam. 

AUNS

Šī diena kā radīta, lai atpūstos no svinēšanas, pazvilnētu atpūtas krēslā, patērzētu ar draugiem, piezvanītu seniem paziņām. Daudz sarunu par neko un iekšējās brīvības sajūta.

VĒRSIS

Kad priekšā vēl tik daudz brīvu dienu, tad jāsaplāno, ko tajās iesākt. Iespējams, laiks tā arī paies – plānojot... Rāma atpūta pēc svētkiem ir vajadzīga.

DVĪŅI

Pavadi šo dienu ar savējiem mājīgā atmosfērā, izmēģini jaunas veselīgu našķu receptes un ielūdz ciemos draugus. Visi slavēs maltīti, un tu ar sevi ļoti leposies.

VĒZIS

Svarīgas norises privātajā dzīvē. Labs laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai, tikai pašam tas jāvēlas. Izrunājies ar otro pusīti, bet, ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai.

LAUVA

Pēc līgošanas šī diena paredzēta laiskai atpūtai. Taču iespējamas kādas peripetijas privātajā dzīvē. Ātrumā nedari neko tādu, ko vēlāk nāktos nožēlot.

JAUNAVA

Ja svētku vakarā baudīti kārtīgi gastronomiskie prieki, tad šodien jāņem soļu skaitītājs un jādodas garā pārgājienā, vai jānoklāj paklājiņš zaļā zālē un ņipri jāvingro.

SVARI

Tev ir laba gaume un tīk sakārtota vide. Ļaujies radošai iedvesmai. Kāds gribēs izdaiļot mājokļa interjeru, kāds uzlabot apģērbu, kāds sākt gleznot vai kā citādi radoši izpausties.

SKORPIONS

Lieliska diena, lai baudītu vasaru un augļu smūtiju vai ko spirdzinoši dzirkstošu. Neiesaisties svešos strīdos un neklausies baumotājos, kuri pēc svētkiem var uzrasties ne lūgti, ne aicināti.

STRĒLNIEKS

Nesteidzīga un ģimeniska diena. Gribēsi palutināt savējos, pagatavot ko gardu. Sazinies ar radiem, kas citās Latvijas vai pasaules malās. Sarīko ģimenes saietu tiešsaistē.

MEŽĀZIS

Neliels diskomforts - kā tas var būt, ka nav jātraucas darbos un priekšā vēl divas brīvas dienas? Ja grūti tāpat vien vaļoties, tad parosieies mājas saimniecībā.

ŪDENSVĪRS

Daudz enerģijas un vēlme pēc komunikācijas. Vajag sarunas, informāciju, gribas papļāpāt un uzzināt jaunumus. Sazinies ar draugiem un patērzē, kā kuram Līgo vakarā gājis.

ZIVIS

Svētki nosvinēti un šodien tu vislabāk jutīsies kopā ar savu otro pusīti mierīgā, ģimeniskā atmosfērā. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu