21 gada vecumā, filmējot repa video, nogalināts perspektīvs ASV koledžas basketbolists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirmdien, 20. jūnijā, apšaudē dzīvību zaudējis perspektīvs ASV koledžu līmeņa basketbolists Darjuss Lī, vēsta "CBS Sports".

Tiek ziņots, ka 21 gadu vecais Hjūstonas Baptistu universitātes uzbrūkošais aizsargs Darjuss Lī miris no apšaudē gūtajiem savainojumiem.

Jaunais basketbolists liktenīgajā dienā kopā ar saviem draugiem atradās Ņujorkas rajonā Harlemā. Lī kopā ar savu kompāniju agrā rītā piedalījās kādas repa dziesmas video filmēšanā, kad tuvumā izcēlās apšaude.

Kopumā savainojumus bez Lī guva vēl astoņi cilvēki, tomēr basketbolists bija vienīgais, kura dzīvību mediķiem neizdevās glābt. Tiek ziņots, ka pārējo apšaudē cietušo personu dzīvībām briesmas nedraud.

"Mēs esam sagrauti. Darjuss bija lielisks cilvēks, kurš mīlēja Dievu, savu mammu, ģimeni, komandas biedrus un draugus. Esam šokēti un nespējam aptvert notikušo. Man lūzt sirds, domājot par viņa mammu, māsu, ģimeni un visu mūsu komandu," paziņojumā teica Hjūstonas Baptistu universitātes basketbola komandas galvenais treneris Rons Kotrels.

Lī aizvadītajā sezonā ar 18,2 punktiem spēlē bija komandas rezultatīvākais spēlētājs. Tāpat viņš bija arī komandas līderis atlēkušajās bumbās, kā arī viņš pārķerto bumbu statistikas rādītājā ieņēma 6. vietu visā koledžu basketbolā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu