VIDEO ⟩ Simtiem pusaudžu ielauzušies 8 miljonu dolāru vērtā mājā Floridā, lai rīkotu ballīti un boksa maču

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Simtiem pusaudžu ielauzušies 8 miljonu dolāru vērtā mājā Floridā, lai rīkotu ballīti un boksa maču
Simtiem pusaudžu ielauzušies 8 miljonu dolāru vērtā mājā Floridā, lai rīkotu ballīti un boksa maču Foto: Ekrānuzņēmums no video

Gandrīz 200 pusaudžu ielauzušies 8 miljonu ASV dolāru vērtā mājā Floridā, lai rīkotu ballīti un boksa maču. Policija meklē atbildīgos, vēsta portāls "Insider".

Floridas policija paziņoja, ka meklē pusaudžu grupu, kas ir atbildīga par ielaušanos mājā. 

Aizvadītajā sestdienā uz māju tika izsaukta policija, jo cilvēki sūdzējušies par skaļu troksni. Ballīti apmeklējuši aptuveni 150-200 pusaudžu, norāda policija.

Lai gan lielākā daļa ballītes apmeklētāju bija aizbēguši no notikuma vietas, kad ieradās policija, cilvēki jau bija ievietojuši pierādījumus par ballīti sociālajos tīklos.

Video novērojams, kā divi pusaudži metušies kauties viens ar otru, izmantojot boksa cimdus. 

Pusaudži arī spēlējušies ar mājas īpašnieku mantām, valkājot vairākus dārgus gredzenus un klausoties mūziku atpūtas krēslos.

"Šāda ballīte ir pretrunā ar likumu. Ballīte mājā, kurā esat ielauzušies, ir zādzība," sociālajā tīklā "Facebook" raksta Voltonas apgabala šerifa birojs.

"Ja neskaita nodarītos bojājumus un nozagtās lietas, tas ir pilnīgs pārkāpums, kuram nav nosakāma cena. Tai sajūtai, kad tu zini, ka kāds ir skatījies tava skapja saturu, pielaikojis drēbes un izmantojis tavu vannas istabu, nav nosakāma vērtība.

Lielākā daļa pusaudžu nav sasnieguši 21 gada vecumu, un pat tad, ja viņi nedomāja, ka māja tiek apzagta, viņi zināja, ka tur nav jāatrodas," norāda šerifa birojs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu