FOTO ⟩ Dons ar iespaidīgu koncertu priecē fanus Siguldas pilsdrupu estrādē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dona koncerts "Pieskāriens" Siguldas pilsdrupu estrādē.
Dona koncerts "Pieskāriens" Siguldas pilsdrupu estrādē. Foto: Krists Luhaers, speciali TVNET

Piektdien, 1. jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē uzstājās Latvijā iemīļotais mīlas balāžu dziesminieks Dons. Brīvdabas koncerts "Pieskāriens" piepildīja Siguldu ar labi zināmām, sen aizmirstām un pavisam jaunām Dona dziesmām.

Foto: Dons ar iespaidīgu koncertu priecē fanus Siguldas pilsdrupu estrādē

Sarunā ar TVNET pirms ilgi gaidītā koncerta Dons pastāstīja, ka gaidīja šo brīdi teju četrus gadus. Viņš savas sajūtas salīdzina ar ilgi gaidītu labāko draugu tikšanos, kurus ilgi nevarēja sastapt vaigā pandēmijas dēļ.

"Nu tad beidzot ģimenes draugi brauc ciemos. Ilgi neredzēti, līdz ar to vajag iztīrīt dzīvokli vai māju sakārtot - tā ir tā sajūta, ar kādu es gaidu koncertu, jo pēdējo reizi mēs tikāmies 2018. gadā Arēnā Rīga, kas bija pirms četriem gadiem. Protams, laiks skrien ļoti ātri, bet tai pašā laikā ļoti daudz kas ir piedzīvots. Es gaidu koncertu Siguldas pilsdrupās ar nepacietību, un protams, ka ir satraukums, bet tas nav tāds satraukums, kas darītu mani nervozu, man ir ļoti siltas emocijas," klāsta Artūrs.

Artūrs ironizē par jautājumu, kura ir viņa sapņu skatuve, uz kuras gribētu uzstāties kā izpildītājs, nedomājot atbildot, ka tā ir Siguldas pilsdrupu estrāde. "Skatuves izmēram nav nozīmes, man kaifu dod emocijas. Tas, ka cilvēki var savienoties kopā vienā dziesmā! Tās ir emocijas, kuras ir grūti aprakstīt.

Mēdz teikt, ka skatuve ir kā narkotikas, man liekas, ka tā tomēr nav skatuve, bet gan kopā sanākšana."

Arī sestdien, 2. jūlijā, Dons kāps uz skatuves papildkoncertā turpat, Siguldas atmosfēriskajā pilsdrupu estrādē.

Mūziķis Dons ir viens no pieredzējušākajiem un klausītāju iemīļotākajiem mūsdienu māksliniekiem Latvijā. Dons ir izdevis astoņus soloalbumus un viņa kontā ir vairākas muzikālās godalgas – četras reizes iegūta uzvara Latvijas Radio Muzikālās bankas nominācijā "Gada dziesma" un sešas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu nominācijā "Rado hits". Dons ir arī saņēmis divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas par labāko popmūzikas un vienu balvu par labāko rokmūzikas albumu. 2021.gadā Dons uzsāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību "Universal Music Group".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu