Džonsona demisija izbojājusi viņa kāzu svinību plānus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc demisijas Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona kāzu svinības nenotiks valdības vadītāja oficiālajā ārpilsētas rezidencē Čekersā, kā tika plānots līdz šim, bet tām tiek meklēta jauna vieta, piektdien ziņo britu mediji.

Džonsons un viņa dzīvesbiedre Kerija Simondsa pagājušajā gadā salaulājās nelielā privātā ceremonijā Vestminsteras katedrālē Londonā, kam sekoja pieņemšana premjerministra Dauningstrītas rezidences dārzā. Svinības notika tuvāko radinieku un draugu lokā.

Plašāku pasākumu pāris plānoja šogad, rēķinoties, ka ierobežojumi cīņā ar Covid-19, visticamāk, būs krietni atviegloti.

Mediji ziņoja, ka svinības bija plānotas 30.jūlijā premjerministra oficiālajā lauku rezidencē Čekersā.

Tiek baumots, ka Džonsona vēlme palikt premjerministra amatā, līdz tiks izvēlēts viņa sekotājs, daļēji skaidrojama ar nevēlēšanos mainīt kāzu svinību plānus. Dauningstrīta šīs baumas noliedza.

"The Mirror", atsaucoties uz diviem avotiem, ziņoja, ka pāris vēlas realizēt savus kāzu svinību plānus, un ziņu aģentūra PA vēstīja, ka viņi plāno pārcelt pasākumu uz citu vietu.

 "The Sun", kas pirmais ziņoja par plānu maiņu, citēja avotus sakām, ka esot pilnīgi absurdi apgalvot, ka kāzu plāniem bijusi ietekme uz Džonsona vēlmi palikt amatā kā pagaidu premjeram.

34 gadus vecajai Kerijai Džonsonei šī ir pirmā laulība, bet 58 gadus vecajam Borisam Džonsonam - trešā. Viņam ir vairāki bērni no iepriekšējām attiecībām un divi kopīgi bērni ar tagadējo sievu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu