VIDEO Pēc Maira Brieža pieteikuma startēt politikā Zutis publicē asprātīgu video, kas sajūsminājis tautu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Dienu pēc boksera Maira Brieža paziņojuma par kandidēšanu 14. Saeimas vēlēšanās no partijas "Saskaņa" saraksta, viņa kolēģis bokseris Kristaps Zutis publiskojis asprātīgu video, kas nu jau kļuvis par interneta hitu.

Zutis sociālajos tīklos dalījies ar video, kur šķietami atveido Brieža pieteikumu startēt politikā.

Video īsā laika posmā kļuvis virāls "patīk", ar to dalās desmitiem cilvēku, tam kļūstot par sociālo tīklu hitu.

Jau ziņots, ka Briedis pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā tika kritizēts par to, ka sociālajos medijos publicēja ierakstu, kurā Krievijas izraisītajā karā Ukrainā "nenostājas nevienā pusē", un vainoja medijus karadarbības, viņaprāt, nepareizā atspoguļošanā. Tāpat Briedis ticis kritizēts arī par to, ka neatbalsta padomju armijai veltītā pieminekļa Uzvaras parkā nojaukšanu.

Iepriekš Zutis intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" izteicās par vilšanos kolēģī. "Man nepatīk jebkāda veida netaisnība. Esmu cīnītājs. Es mīlu dzīvniekus, dabu un Latviju. Tieši tāpēc es arī atļāvos izteikties par Mairi Briedi, jo dusmas mijās ar anormālu vilšanos viņā. Var jau vis kaut kā, jo bokseriem ir pieļaujams vairāk reižu pieļaut kļūdas nekā parastam cilvēkam. Bet 4. maijā video, ko viņš ievietoja sociālajos tīklos, bija kā pēdējais piliens. Pēc tā vairs neuzskatu viņu par cilvēku. Es viņu uzskatu par lohu, jo viņš ir nekas. Tas nav "haips", es nevēlos "uzhaipot" uz Brieža fona.

Tu nevari kliegt un zīmēt uz saviem krekliem, ka dopings ir tava tauta, bet tajā pašā laikā spļauj sejā jebkādiem standartiem – ētikai, morālei, kas saistās ar Latviju un latviešiem. Tas ir pretīgi!

Man ir ļoti daudz krievu draugu, un es nešķiroju cilvēkus pēc nācijas vai rases. Man vēl tagad ir Krievijā palikuši draugi no biznesa laikiem. Bet, ja cilvēks atbalsta karu vai kaut kādā veidā spēj attaisnot iebrukumu citā valstī, neredzot elementāras lietas, es uzskatu, ka tam cilvēkam ir vieta psihoneiroloģiskajā slimnīcā, nevis boksa ringā vai kādā citā vietā, kas saistīta ar sabiedrību un cilvēkiem," tā Zutis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu