Krievijas militārie spēki apzaguši ukraiņa dzīvokli. Viņš "atkož" karavīru atrašanās vietu, pateicoties "AirPods"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Lost_in_the_Midwest/Shutterstock

Jurijs Nikolajevs, kurš dzīvo Gostomeļā, Kijivas apgabalā, pastāstīja, ka Krievijas militārie spēki, kas vairākas nedēļas bija okupējuši šo apdzīvoto vietu, no viņa un kaimiņu dzīvokļiem iznesuši visu tehnisko aprīkojumu, vēsta medijs "Meduza".

Jurijs stāsta, ka vienā no dzīvokļiem karavīri nespēja atvērt durvis, tāpēc tās uzlauzuši. Citā dzīvoklī karavīri iekļuva caur terasi, bet nespēja atvērt ieejas durvis un salauza visu tehniku, ko nespēja iznest, stāstīja Nikolajevs.

No viņa paziņu dzīvokļa, kurā karavīri ielauzušies, viņi paņēma ne tikai klēpjdatorus un spēļu konsoles, bet arī "alkoholu, kafijas pupiņas, portatīvo skaļruni, visas zibatmiņas, bērnu rotaļlietām bija izņemtas baterijas, trūka dažu trauku, šķīvju un podiņu.

"Viņi pat pievāca manas sievas vibratoru. Kāpēc?" šokēts stāstīja Jurijs.

Nikolajeva dzīvoklī cita starpā bija pazudušas arī viņa paša austiņas "AirPods". Izmantojot programmatūru, kas nosaka "Apple" ierīču atrašanās vietu, viņš konstatēja, ka austiņas atrodas Uļjanovskā. "Tiesa, dati par to atrašanās vietu nav atjaunoti kopš 10. jūnija. Domāju, ka jaunais "īpašnieks" atkal ar tām devies tālāk," teica Nikolajevs.

Pēc viņa teiktā, viņš lūdzis savus vecākus, kuri dzīvo Krimā, iesniegt policijai ziņojumu par austiņu zādzību. Policija atteicās ierosināt krimināllietu, pamatojoties uz to, ka "lieta notika citas valsts teritorijā, tāpēc nav iespējams noteikt apstākļus", sacīja Nikolajevs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu