Pirmdienas horoskops: 25. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PIC SNIPE/shutterstock

Horoskops pirmdienai, 25. jūlijam.

AUNS

Aktīva diena. Izcelsies ar idejām, parādīsi savas spējas un priecāsies par panākumiem. Tīkami atrasties uzmanības centrā un dzirdēt aplausus, kas veltīti tieši tev.

VĒRSIS

Nepieciešamas jaunas zināšanas, jo dzīve traucas uz priekšu gaismas ātrumā. Ielūkojies tiešsaistes kursu vai mācību iestāžu programmās, kas saistās ar tehnoloģijām.

DVĪŅI

Dižus darbus neplāno, bet pievērsies finanšu tēmai. Vajadzētu izvērtēt ienākošos maksājumus, izdevumus un nākotnes prognozes. Varbūt jāmeklē jauni peļņas varianti.

VĒZIS

Kaut arī savā dziļākajā būtībā esi konservatīvs cilvēks, šobrīd vajag ļauties trakām idejām – tās vairos ienākumus. Darbā vai biznesā veiksmes periods.

LAUVA

Finanšu lietās jaunas idejas un jaunas iespējas, bet groži jātur pašam savās rokās. Ja rodas sajūta, ka nezini visu to, ko vajadzētu zināt, tad piesakies kursos.

JAUNAVA

Emocionāla diena. Jūtīgi uztversi kritiku, pārdzīvosi, ja kaut kas neiet pēc plāna. Bet vai ir vērts? Saudzē nervus, mīli sevi, vakarā aizej uz sporta zāli vai izbrauc līkumu ar skrejriteni.

SVARI

Lielisks laiks karjerai un profesionālajai izaugsmei, tikai atceries, ka idejām sava cena un par tām reti kāds grib maksāt. Finanšu lietas vajag apspriest racionāli un ar vēsu prātu.

SKORPIONS

Jaunā nedēļa sākas ar darbu apzināšanu, jo precīza plānošana ir panākumu garants. Tev ar to nav problēmu, jo padomā vienmēr vairāki ideju realizācijas varianti.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā jauni izaicinājumi, taču kādā brīdī var rasties sajūta, ka pietrūkst zināšanu vai iemaņu. Mācīties nekad nav par vēlu – piesakies kursos vai konsultējies ar kolēģiem.

MEŽĀZIS

Šodien veiksmīgi risināsi lietišķos jautājumus, veiksies sarunas bankās, iestādēs un ar komunālajiem dienestiem. Palīdzēsi citiem ar padomu un cilvēki to ļoti novērtēs.

ŪDENSVĪRS

Nedēļa sākas nemierīgi, jo jārisina vairāki jautājumi vienlaikus. Tajā pašā laikā veiksme ir tepat blakus un pastāv iespējas izveidot jaunu sadarbību, kas augļus dos vēlāk.

ZIVIS

Lietišķajās darīšanās jābūt precīzam. Dokumentus izlasi divas reizes, mutiskās norunas nostiprini līgumos, pievērs uzmanību juridiskām niansēm, lai vēlāk nerodas problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu