Roka grupa "Imagine Dragons" iesaistās palīdzības sniegšanā Ukrainas cilvēkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Theo Wargo/AFP/ Scanpix

Amerikāņu alternatīvā roka grupa "Imagine Dragons" kļuvuši par līdzekļu vākšanas platformas "United24" vēstnešiem, ko izveidojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, lai palīdzētu Ukrainas cilvēkiem.

Sociālajos tīklos "Imagine Dragons" rakstīja, ka grupai bijis gods runāt ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski, un aicināja ikvienu pievienoties līdzekļu vākšanai.

"Esam pateicīgi, ka esam Ukrainas prezidenta izveidotās līdzekļu vākšanas platformas "@u24.gov.ua" vēstneši un koncentrējam savus centienus informēt sabiedrību, lai palīdzētu sniegt medicīnisko palīdzību kara skartajiem Ukrainas cilvēkiem.

Mēs ceram, ka jūs pievienosities mums, šobrīd ļoti nepieciešamās ātrās palīdzības automašīnas, kas ir daļa no Ukrainas prezidenta pašreizējās iniciatīvas valstij. 

Dzīvojot drošībā un mierā, ir pārāk viegli aizmirst par traģēdiju, ar kuru ik dienas saskaras tik daudzi cilvēki." 

Ziedojumu platformu "United24" izveidoja Ukrainas valsts prezidents, uzsverot, ka tā ir galvenā labdarības ziedojumu platforma Ukrainas atbalstam. "United24" tika sākts, lai palielinātu ziedojumu apjomu, kā arī nodrošinātu to efektivitāti un "caurspīdīgumu".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu