"Miks ir nepatikšanās..." Ilggadējs F-1 apskatnieks apgalvo, ka Šūmahera dienas formulā ir skaitītas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Šūmahers
Miks Šūmahers Foto: dpa/scanpix

Ilggadējais Pirmās formulas (F-1) žurnālists Džo Savārs savā "Twitter" kontā pavēstījis kādu ne pārāk patīkamu ziņu Mika Šūmahera faniem.

Līdz ar Fernando Alonso pāriešanu uz "Aston Martin" un Oskara Piastri pliķi "Alpine" komandai, F-1 pilotu tirgus ir pamatīgi sašūpojies un par nākamās sezonas pilotu tandēmu skaidrības nav vairākām komandām.

Ar vien vairāk spekulāciju izskan par Piastri pievienošanos "Alpine", kas nozīmētu, ka bez darba paliek Daniels Rikjardo.

Savārs, kurš par un ap F-1 raksta jau kopš 1988. gada savā "Twitter" kontā uzsvēra, ka, nevis Rikjardo, bet Šūmahers jaunākais nākamsezon būs bez darba, ja viņa pakalpojumos nebūs ieinteresēta "Williams" komanda.

"Miks ir nepatikšanās," savā "Twitter" kontā rakstīja Savārs.

Kāds cits lietotājs žurnālistam pārprasīja, vai viņš liek noprast, ka "Haas" atbrīvosies no Šūmahera, uz ko Savārs atbildēja: "Es nelieku noprast. Es to apgalvoju."

Šīs sezonas gaitā Miks Šūmahers par paša izraisītām avārijām un nespēju izcīnīt punktus ik pa laikam izpelnījās kritiku no savas komandas bosa Guntera Štainera.

Kā zināms, "Williams" komanda, visticamāk, neturpinās sadarbību ar Nikolasu Latifi. Savārs norādīja, ka Šūmaheram šobrīd esot izredzes tikai uz vietu "Williams" komandā blakus Aleksandram Albonam.

Jau iepriekš F-1 medijos izskanējušas runas, ka gadījumā, ja Rikjardo vietu ieņems Piastri, viens no pieredzes bagātā austrālieša galamērķiem varētu būt tieši "Haas".

Šūmahers šajā sezonā ar 12 izcīnītajiem ieskaites punktiem ieņem 15. vietu kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu