Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka māja netiek pie jauniem saimniekiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Šopavasar pārdošanā tika izlikta pirms diviem gadiem nogalinātā zvērinātā advokāta Pāvela Rebenoka māja Langstiņos. Nu Rebenoka draugs un kolēģis Mārtiņš Krieķis atklāj, kā sokas ar mājas pārdošanu.

Jau ziņots, ka māja ar kopējo platību 308,25 m2 un zemes platību 0,1602 ha tika tirgota par 460 tūkstošiem eiro.

Nu Krieķis izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka īpašumu vēl nav izdevies pārdot. "Pavasarī izskatījās cerīgi, bet tagad, ņemot vērā karu Ukrainā, mistiskās gāzes un elektrības cenas, diez vai pircējs tik vienkārši atradīsies," tā Krieķis.

Viņš gan uzsver, ka īpašuma apsaimniekošana nav dārga un īpašnieki nav plānojuši samazināt cenu. "Lieta nav steidzama, un īpašnieki grib saņemt saprātīgu samaksu," skaidro Krieķis. 

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka 2020. gadā, naktī uz 20. septembri, savās mājās tika nogalināts zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks. Saistībā ar notikušo slepkavību policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117. panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija gan aizvien neizslēdz arī iespēju, ka Rebenoka slepkavības motīvi varētu būt saistīti ar viņa profesionālo darbību, tomēr šī versija esot mazāk ticama.

Vairāk uzzini žurnāla "Privātā Dzīve" 9. augusta numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu