VIDEO "Mums apkārt ir cilvēki ar "maskām"." Dziedātāja Adriana Miglāne pārsteidz ar jaunu dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāk nekā gada muzikālā pārtraukuma, dziedātāja Adriana Miglāne-Sondore klausītāju vērtējumam nodod jaunu dziesmu ar nosaukumu "Kā agrāk".

"Dziesmas tapa, sēžot un domājot par to, cik pasaule reizēm ir ļauna un skarba, ko rada paši cilvēki. Cik gan daudz mums apkārt ir cilvēki ar maskām. Arī sāls ir līdzīgs cukuram, bet beigu beigās vilšanās," tā par jaunās dziesmas ideju saka dziedātāja.

"Sarakstīju šo dziesmu dienas laikā, sazvanīju Pēteri Upelnieku un devos ierakstīt."

Mūzikas un vārdu autore ir Adriana Miglāne, taču ieraksts un dziesmas apstrāde ir tapusi, pateicoties Pu.muzik jeb Pēterim Upelniekam.

"Mums kopā sanāca lieliski sastrādāties un nākotne plānojas vēl daudzi projekti," tā dziedātāja.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziedātāja par dalību Supernovā paziņoja savā "Instagram": "Es šogad startēšu Supernovā. Esmu ļoti satraukta. Man uzrakstīja viens zviedru producents un atsūtīja dziesmu. Dziesma ir vienkārši woow. Es pirmo reizi tā iemīlējos dziesmā, jo dziesma ir tik laba," sajūsmā ir Miglāne.

"Nevaru sagaidīt, kad varēsiet to dzirdēt. Beidzot, beidzot, beidzot! Es mīlu dziedāt, tā vienkārši esmu es, beidzot es atsāku dziedāt."

Dziedātāja atklāj, ka šobrīd aktīvi gatavo dziesmu, lai pieteiktu to Supernovas konkursam.

2019. gadā Miglāne jau piedalījās Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālā atlasē "Supernova" ar dziesmu "Scared of Love".

Adriana Miglāne kļuva pazīstama, pateicoties dalībai televīzijas šovā "X faktors", kurā dziedātāja ieguva godpilno otro vietu. Viņas vārds izskanējis arī ārpus Latvijas robežām - 2018. gadā viņa bija Lietuvas šova "Lietuvos Balsas" fināliste.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu