Apģērbi milzu atkritumu maisos. Kanji Vestu kritizē par jauno "Yeezy Gap" kolekcijas izkārtojumu veikalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix/ Twitter

Kanje Vests sācis savas jaunās "Yeezy GAP" apģērbu kolekcijas tirdzniecību. Par to, kā apģērbi izvietoti veikalā, mikroblogošanas vietnē "Twitter" pausts sašutums. Pircēji ir neizpratnē, kāpēc apģērbi veikalā ir salikti lielos atkritumu maisos.

Tviterī ņujorkietis Ouens Langs publicēja fotogrāfiju no "Gap" veikala, kurā "Yeezy GAP" jaunās kolekcijas apģērbi izvietoti nevis plauktos vai uz pakaramajiem, bet sabāzti trīs lielos, melnos atkritumu maisos. 

"Tā viņi pārdod "Yeezy GAP"," rakstīja ņujorkietis. "Pārdevējs stāstīja, ka Kanje Vests sadusmojās, ieraugot, ka drēbes ir sakarinātas uz pakaramajiem, jo "viņš gribēja, lai drēbes veikalā tiktu izkārtotas šādi - lielos atkritumu maisos". Pircējiem netiek sniegta palīdzība, lai atrastu atbilstošu izmēru. Viņiem pašiem ir jārokas pa atkritumu maisiem." 

Daži Tvitera lietotāji aizstāvēja Vestu un teica, ka viņš samazina pārdevēju darbu. Citi arī slavēja šo ideju, rakstot, ka atšķirties ir pievilcīgi. Tomēr sašutums ņem virsroku. Kāds pircējs ir neizpratnē par to, kā miljardieris pauž savu attieksmi pret cilvēkiem: "Viņi vairs neredz, ka cilvēkiem tas rada neērtības, viņi tikai redz veidu, kā būt pamanāmiem un nopelnīt. Tas ir pretīgi."

Kāds cits soctīklu lietotājs rakstīja: "Šim ir jābūt sociālam eksperimentam", taču vēl viens atjokoja: "Beidzot ir kaut kas, kas apmierina manu vēlmi "rakties"."

Pats Vests teicis, ka jaunās kolekcijas veikala izkārtojuma dizainu veidojis, iedvesmojoties no bezpajumtniekiem.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka atkritumu maisi lielā cieņā ir arī Spānijā. Spānijas modes zīmols "Balenciaga" kā daļu no savas rudens kolekcijas ir sācis pārdot "atkritumu maisu", kas "izskatās tieši tāpat kā maiss, ko izmanto virtuvē", vēsta medijs "Business Insider".

"Atkritumu maiss" maksā gandrīz 1800 eiro. Pirmo reizi somu parādīja Parīzes modes nedēļā martā.

Soma tiek piedāvāta tipiskās atkritumu maisu krāsās - melnā, baltā, kā arī zilā un dzeltenā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu