VIDEO ⟩ "Es neesmu lietojusi narkotikas." Pēc Somijas premjeres trakulīgās ballītes vairāki politiķi aicina pārbaudīt narkotiku lietošanu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Neilgi pēc tam, kad Somijas premjerministre Sanna Marina, kas jau iepriekš tikusi kritizēta par mežonīgajām ballītēm, atkal izraisījusi diskusijas pēc sociālajos tīklos nopludināta video, kurā viņa atpūšas, viņa norādījusi, ka nebūtu problēmu veikt narkotiku testu, vēsta ārvalstu mediji.

"Man nav ko slēpt. Es neesmu lietojusi narkotikas, un tāpēc man nav problēmu veikt testus,” sacīja Marina.

Somijas deputāts Miko Karna mikroblogošanas vietnē “Twitter” sacīja, ka “būtu prātīgi”, ja viņa brīvprātīgi izietu narkotiku pārbaudi. Vēl vairākiem deputātiem pastāv bažas par narkotiku lietošanu.

Premjerministra medijiem sacīja, ka ballītē tika lietots alkohols, taču noliedza, ka būtu lietojusi narkotikas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 36 gadus vecā premjere Sanna Marina jau iepriekš kritizēta par aktīvu atpūtas dzīvi festivālos un naktsklubos. Marina pagājušajā gadā nokļuva sociālo tīklu kaislību epicentrā pēc tam, kad parādījās ziņas, ka viņa Helsinku centrā ballējusies ar draugiem un neievērojusi divus ziņojumus, kas viņu brīdina par ciešu kontaktu ar Covid-19 inficētām personām.

Premjerministrei toreiz nācās atvainoties par savu rīcību: "Man vajadzēja padomāt divreiz un vēlreiz pārbaudīt valstī noteiktos ierobežojumus. Es atvainojos par savu uzvedību."

Tagad uzradies vēl viens iemesls kritizēt Somijas premjerministri.

Videoklipā, kas sākotnēji tika ievietots vietnē Instagram Stories, premjerministre redzama dzeram kokteili, aktīvi dejojam un dziedam līdzi somu repera Petri Nīgārdas un popdziedātāja Anti Tuisku dziesmām.

Laikraksts Iltalehti norāda, ka videoklipā redzamas arī vairākas somu sabiedrībā pazīstamas personas, tostarp dziedātāja Alma, influencere Janita Autio, TV raidījumu vadītāja Tinni Vikstrēma, jūtūbere Ilona Ilikorpi, radio vadītāja Karolīna Tuominena, stiliste Vesa Silvera un deputāte Ilmari Nurminena.

Nav zināms, kur un kad ticis uzņemts šis video.

Iltalehti nevarēja sazināties ar Marinu vai viņas darbiniekiem, lai viņa komentētu video.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu