"Pats brīnos, kā to dabūju gatavu." Mūziķis Atis Auzāns piepilda sapni par ģimenes mājas būvniecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Mūziķis un "Latvijas Radio 2" dīdžejs Atis Auzāns sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj, ka paveicis teju neiespējamo - triju gadu laikā, kad pandēmijas dēļ ienākumi bija neregulāri, Jaunolainē gandrīz pabeidzis ģimenes mājas būvniecību. 

"Pats brīnos, kā to vispār dabūju gatavu," atzīstas Atis Auzāns. Pamatus mājai Jaunolainē iegādātajā zemes īpašumā mūziķis ielicis pirms trim gadiem. Viņš teic, ka dzīves laikā piedzīvojis vairākus brīnumus, un šis ir viens tiem – sapņa par savu zemes gabaliņu īstenošana.

"Kad izlēmām, ka gribam iegādāties šo zemi, bija nepieciešama pirmā iemaksa, un to es sagādāju, pārdodot mūzikas studijas lieko aprīkojumu. Līgums par pilnas summas nomaksu bija noslēgts uz pusgadu, un bija jāveic līdz 31. decembrim.

Toreiz lūdzu dievu, kaut man sanāktu nepieciešamā naudas summa. Un viss sakrita tā, ka mums pietika līdzekļu, lai kļūtu šeit par saimniekiem. Brīnumi notiek, ja vien skaļi pasaki savu vēlēšanos un notici tai," pārliecināts ir Atis. Mūziķis cer māju pilnībā pabeigt līdz nākamajam gadam.

Jaunajai mājai ir četri iemītnieki. Atis Auzāns jau deviņus gadus ir laimīgi precējies ar mākslinieci Ludmilu Veliku-Auzāni, bet kopā viņi ir jau vairāk nekā 20 gadus. Abi audzina divus dēlus – Dāvi (13) un Matīsu (10). 

Pilnu interviju lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 16. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu