Latvijas izlases kandidāts parakstījis līgumu ar vienu no spēcīgākajiem Itālijas klubiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Stumbris
Roberts Stumbris Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas basketbolists Roberts Stumbris parakstījis līgumu ar Itālijas basketbola čempionāta komandu Brešas "Germani" par dalību tajā pirmssezonas laikā, pirmdien savā "Twitter" kontā paziņoja tīmekļa vietnes "Sportando" apskatnieks Adrians Garita.

Garita atsaucas uz vārdā neminētiem informācijas avotiem un raksta, ka "latviešu spēlētājs Stumbris pievienojas "Germani" uz pirmssezonas laiku".

Pagājušo sezonu Stumbris pavadīja Polijā, Glivices GTK komandā vidēji mačā gūstot 13,4 punktus un sakrājot sešas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles.

Arī sezonu pirms tam basketbolists pabeidza citā Polijas klubā Radomas "HydroTruck", bet uzsāka to Islandes čempionātā Reikjavīkas KR komandā, kur ilgāk neaizkavējās Covid-19 pandēmijas dēļ, jo Islandes meistarsacīkstes tika pārtrauktas.

Pirms tam divas sezonas 29 gadus vecais basketbolists spēlēja Latvijas komandā "VEF Rīga". Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Liepājas, Jūrmalas un Jēkabpils komandas, bet ārzemēs spēlējis Rakveres un Ķēdaiņu vienībās.

Brešas komanda Itālijas čempionātā iepriekšējā sezonā ar 21 uzvaru 30 spēlēs pamatturnīrā ieņēma trešo vietu, bet izslēgšanas spēļu turnīrā zaudēja ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu