VIDEO Lielbritānijas iedzīvotājus šokē TV spēle, kas piedāvā apmaksāt rēķinus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Lielbritānijas televīzija translē "Laimes rata" stila spēli, piedāvājot iedzīvotājiem elektrības un citu pakalpojumu rēķinu apmaksu kā galveno balvu, vēsta medijs "Insider".

Lielbritānijas televīzijas ITV programma "Šorīt" pirmdien, 5. septembrī, piedāvājusi 3000, 1000 sterliņu mārciņu un četru mēnešu elektrības rēķinu apmaksu.

Video, ko mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietojis TV raidījumu kritiķis Skots Braiens, dzirdams, kā neidentificēts iedzīvotājs sacījis, ka viņa raizes par rēķiniem ir ļoti lielas, tāpēc nolēmis piedalīties loterijā. Par atvieglojumu konkursa dalībnieks ieguva balvu par rēķinu nomaksu.

Kā norāda Braiens, šis raidījums ir šokējis skatītājus. Raidījuma "Šorīt" raidorganizācija ITV nav komentējusi šī raidījuma translēšanas iemeslus.

Jau ziņots, ka gada inflācija Lielbritānijā jūlijā palielinājās līdz 10,1% salīdzinājumā ar 9,4% jūnijā, tādējādi reģistrēts augstākais līmenis kopš 1982. gada.

Tikmēr strādājošo vidējais atalgojums valstī, neietverot prēmijas, pagājušajā ceturksnī palielinājies par 4,7%, atpaliekot no inflācijas kāpuma.

Vienlaikus Lielbritānijā aizvien plašumā vēršas dažādu nozaru darbinieku streiki laikā, kad inflācijas straujš pieaugums samazina iedzīvotāju nopelnītās naudas vērtību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu