"Parādījās kā spoks!" Izbraucot no "Dominas" stāvvietas, sieviete notriec jaunieti uz motorollera (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds jaunietis uz motorollera Rīgā, Ieriķu ielā, cietis negadījumā. Viņu no spēkrata nogāza vieglā automašīna, kuras vadītāja, izbraucot no stāvvietas, zēnu nebija pamanījusi, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Sieviete brauca no tirdzniecības centra "Domina" autostāvvietas un vēlējās nogriezties uz Ieriķu ielu, taču nepamanīja jaunieti, kas tuvojās ar motorolleru.

"Mercedes" vadītāja gan norāda, ka braukusi kā parasti.

"Apstājos, paskatījos uz abām pusēm, jo bija mašīnas, un pārliecinājos, ka neviena vairs nav, un pēkšņi nez no kurienes viņš uzrodas," stāsta sieviete. "Dabīgi, ka tu kusties un sāc bremzēt, bet vienalga viņš uzlidoja virsū. Pēc visa spriežot, viņam bija liels ātrums."

Jauno mopēda vadītāju apskatīja mediķi, konstatēja vieglas traumas un nogādāja ārstniecības iestādē, lai veiktu papildu izmeklējumus.

"Ziniet, bija nevis izbīlis, bet tāds kā pārsteigums, jo viņš pēkšņi, es saku pēkšņi. Varbūt tāpēc, ka viņš bija melnās drēbēs. Es esmu uzmanīga braucēja, skriet neskrienu, tāpēc man tas bija negaidīti, jo viņš parādījās nez no kurienes kā spoks," komentē autovadītāja.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu