Aija Andrejeva devusies vienā no populārākajiem svētceļnieku maršrutiem pasaulē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Aija Andrejeva kopā ar draudzeni Diānu uzsākusi vienu no populārākajiem svētceļnieku maršrutiem pasaulē. Ceļojuma mērķis ir pārvarēt un vēl labāk iepazīt sevi. Svētceļojuma galamērķis ir Svētā Jēkaba katedrāle.

Aijas ceļojumam var sekot līdzi viņas "Instagram", kur viņa publisko iespaidus, ik dienas noieto kilometru skaitu, ēdienreizes un daudz ko citu, ar ko sastopas Santjago ceļā.

Dziedātāja jau vairāk nekā nedēļu ir ceļā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva)

Santjago ceļš (Camino de Santiago) ir viens no populārākajiem svētceļnieku maršrutiem pasaulē. Šī ceļa galamērķis ir Sv. Jēkaba katedrāle, kura atrodas Spānijas ziemeļu pilsētā Santjago de Kompostela. Ļaudis šo ceļu veic kājām. Mēdz teikt, ka šī ceļa noiešana ir katra cilvēka individuāls izziņas, piedošanas vai veltījuma ceļš.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Aija vasaras izskaņa atklāja, ka līdz ar tēta aiziešanu mazliet sašūpojusies viņas pārliecība: "Bet tas ir normāls process, kam ir jāiziet cauri.

Tētis mums ar māsu prata pateikt, ka mēs esam vislabākās. Tētiem ir jāmīl savas meitas un jāsaka, ka viņas ir vislabākās, tad meitas ies ar skaisti paceltu galvu."

Aija svētceļojumā devusies, lai vēl labāk iepazītu sevi un beigu beigās sasniegtu Svētā Jēkaba katedrāli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu