"British Airways" lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos ieplīsuša pilotu kabīnes vējstikla dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Caroline Edmunds/"Twitter"

Saskaņā ar pasažiera teikto, "British Airways" lidmašīna bija spiesta veikt avārijas nosēšanos, kad lidojuma laikā saplīsa tās vējstikls, vēsta medijs "Insider".

Karolīna Edmunda tviterī rakstīja, ka sestdienas, 24. septembra, pēcpusdienā viņa lidoja ar reisu BA0624 no Londonas uz Rodas salu Grieķijā, kad lidmašīna bija spiesta nolaisties Atēnās pēc tam, kad ieplīsa tās vējstikls.

Edmunds, kas publicēja "Airbus" priekšējā stikla attēlu pēc nolaišanās Atēnās, teica, ka šī pieredze bijusi šausminoša, un vienlaikus pateicās pilotiem par lidmašīnas drošu novirzīšanu.

"Tagad ar prieku gaidu citu ne tik dramatisku lidojumu uz Rodas salu!" viņa piebilda.

"FlightRadar24" dati liecina, ka lidojums uz Atēnām tika novirzīts sestdienas, 24. septembra, pēcpusdienā. Lidmašīna ātri nolaidās no aptuveni 11 kilometru augstuma, kas liecina, ka incidents noticis lielā augstumā.

"British Airways" preses pārstāvis norādīja, ka "tehnisku problēmu dēļ lidojums tika novirzīts uz Atēnām un nolaidās droši. Mēs atvainojāmies klientiem, un tika noorganizēta rezerves lidmašīna, lai nogādātu viņus uz galamērķi."

Lidojuma izsekošanas dati liecina, ka lidmašīna galu galā atkal izlidoja no Atēnām, lai svētdien, 25. septembrī, agri no rīta pabeigtu savu ceļu uz Rodas salu. "British Airways" informēja, ka lidojumu veica ar citu lidmašīnu.

Ieplīsušais logs varētu būt vairāk saistīts ar lidmašīnas sadursmi ar svešķermeni, piemēram, putna triecienu nelielā augstumā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu