Ainārs Šlesers kļuvis par vectētiņu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Politiķis Ainārs Šlesers (52) un viņa sieva Inese Šlesere (50) kļuvuši par vecvecākiem, politiķis par skaisto notikumu informēja savā "Instagram". 

Pie publiskotā foto ar mazdēlu Šlesers norādījis arī jaundzimušajam doto vārdu: "Mūsu pirmais mazdēliņš Dāvids Ainārs Šlesers." Aināra un Ineses Šleseru dēls Ričards un viņa mīļotā sieviete Dana Molotanova salaulājās šī gada aprīlī.

Vasarā Ainārs Šlesers sociālajos tīklos publiskoja vairākus foto ar savu sievu Inesi. Ne reizi vien viņš pieminēja, ka abi kopā jau ir 30 gadus. Šleseram ir kupls bērnu bariņš - dēli - Ričards, Edvards, Gerhards Daniels, Marks Leonards un meita Elizabete.

Pašlaik Ainārs Šlesers ir partijas "Latvija pirmajā vietā" valdes priekšsēdētājs. Bijis vairāku valdību sastāvā.

Nesen Latviju pāršalca vēsts, ka Šlesers bijis viens no tiem politiķiem, kuram Krievijas prezidents Vladimirs Putins ir maksājis no 1,5 līdz diviem miljoniem eiro gadā.

Informācija par Šlesera iespējamo saistību ar Krieviju parādījās jau šā gada februārī, kad, pētot Krievijas publisko akciju sabiedrību saistību ar ārvalstu politiķiem, izdevums "Novaja Gazeta" nosauca 14 personas. Viņu vidū bija arī bijušais Latvijas satiksmes ministrs Šlesers.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu