"Nereklamēju sevi kā guru." Dziedātāja Anmary aizraujas ar kvantu fiziku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ anmary333

Dziedātāja Linda Dinsberga, kas plašāk zināma ar skatuves vārdu Anmary, jau astoņus gadus aizraujas ar kvantu fiziku – regulāri apmeklējot dažādus kursus un mācoties no ārzemju skolotājiem, šonedēļ raksta izdevuma "Privātā Dzīve".

"Jautājumus par kosmosu uzdevu jau bērnudārzā, tikai neviens man nemācēja uz tiem atbildēt. Atceros, ka mammai jautāju – kas ir aiz pasaules? Kas ir aiz Visuma?" saka māksliniece.

Četrus gadus dziedātāja pati nelielām grupām vada lekcijas un praktizē transformācijas meditācijas: "Dalos ar savām zināšanām par to, kā ikviens var ietekmēt un uzlabot savu ikdienu."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka žurnāliste Inga Spriņģe ar savu komandu šoruden ķērusies pie pašpasludināto guru atmaskošanas seriālā "Karmas latvieši".

Sprinģe par projektu teica: "Piekrītot, ka katrs var ticēt, kam vēlas, mēs uzskatām, ka problēma rodas brīdī, kad šo kursu un lekciju iespaidā cilvēkos tiek sēta neuzticēšanās medicīnai, izglītībai un valsts institūcijām. Tad tas kļūst bīstami, jo ietekmē mūs visus."

Anmary savukārt izdevumam komentēja, viņa sevi nereklamējot kā guru, cilvēki viņu atrodot paši.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka desmit "Karmas latviešu" sērijās pētnieciskās žurnālistikas centrs "Re:Baltica" pēta, kā uzbūvēts ar ezoteriku un maģisko domāšanu saistītais bizness. Kas no tā pelna? Un kas patērē šos pakalpojumus? Sērijas veidotas kā mini detektīvstāsti, kurā žurnālistes atklāj, kā talantīgas sociālā tīkla "Instagram" satura veidotājas, harismātiski dziednieki un kosmosa enerģiju nolasītāji pelna naudu, manipulējot ar mūsu cerībām un bailēm.

Dokumentāli pētnieciskais seriāls "Karmas latvieši" nākamās paaudzes televīzijā jau pieejams no 30. augusta, bet kanālā TV3 – no 6. novembra.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu