FOTO Ielūkojies, kā tagad dzīvo karalienes Elizabetes II korgiji

Apollo.lv
Foto: Instagram/sarahferguson15

Jorkas hercogiene Sāra Fergusone (63) savā dzimšanas dienā publiskojusi foto ar karalienes Elizabetes II korgijiem Muiku un Sendiju, mīļi spēlējoties zālienā.

"Dāvanas, kuras turpina dot..." Fergusone raksta līdzās fotogrāfijām.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka karalienes Elizabetes II lolojumi pēc saimnieces nāves dzīvo kopā ar Jorkas hercogiem - Sāru un princi Endrū.

Neskatoties uz to, ka Fērgusone 1996. gadā izšķīrās no prinča Endrū, viņa vienmēr ir turpinājusi uzturēt ar viņu ciešas attiecības. Pēdējos gados pat atjaunojušās bijušās dēla sievas Sāras attiecības ar karalieni - Vindzorā abas kopā vedušas pastaigā suņus.

Zināms, ka gan Muiks, gan Sendija atradās karalienes istabā, kad viņa 96 gadu vecumā 8. septembrī nomira Balmoralas pilī.

Karalienes Elizabetes II bēru dienā, 19. septembrī, tika iemūžināti sirsnīgi kadri, kā uzticamie korgiji Vindzoras pilī sagaidīja savas saimnieces šķirstu.

Foto: Karalienes korgiji Vindzorā sagaida saimnieces šķirstu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka karalienes aizraušanās ar korgijiem aizsākās viņas bērnībā, kad viņa iemīlēja sava tēva suni Dūliju. 1944. gadā, viņas 18. dzimšanas dienā, viņai tika uzdāvināts Velsas korgija kucēns vārdā Sūzana.

Foto: Karaliene Elizabete II un viņas korgiji.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu