"Astro’n’out" Māra atklāj, ko attiecībās dod tas, ka abi partneri ir mūziķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ astro_maar

Pašmāju grupas "Astro’n’out" soliste Māra Upmane-Holšteine "Youtube" šovā "Braucam?!" uzsver, ka ir laimīga, ka izvēlējusies kļūt par mākslinieci, un priecājas, ka arī viņas vīrs Jānis Holšteins-Upmanis (skatuves vārds - Goran Gora) ir mūziķis.

Piemēram, nav kašķu par to, kāpēc jāstrādā brīvdienās, jo abi saprot – tāda ir šīs profesijas specifika.

„Man ļoti patīk, ka mēs abi ar vīru esam mūzikā. Mēs katrs gan pārstāvam katrs savu mūzikas žanru, taču tas neliedz paprasīt padomu, izstāstīt savas sajūtas, pasūdzēties, jo mīlestība pret mūziku ir mums abiem un tas vieno.

Mēs saprotam un pieņemam, kāpēc ir svarīgi pēc koncerta pabūt ar grupu, kāpēc ir jāstrādā brīvdienās.

Tāds darba ritējums ir mums abiem, un tādējādi mēs izvairāmies no dažādām nesaprašanās situācijām," atklāti stāsta Māra.

Grupai "Astro’n’out" tuvojas tās pastāvēšanas 20 gadu jubileja. Šo gadu laikā uz skatuves gadījušies dažādi pigori. Māra dalās ar kādu, kas ik pa laikam uzpeld atmiņā: "Par vienu gadījumu mēs ļoti ilgi nespējām beigt uzjautrināties. Pirms koncerta ar sarkanu marķieri katram no mums bija uzrakstīts spēlējamo dziesmu saraksts. Bijām piemirsuši, ka skatuves gaismas arī ir sarkanas. Un sarkaniem burtiem sarakstīto vienkārši nevar saskatīt. Esot jau uz skatuves, ieraugu, ka man priekšā nolikta it kā balta lapa. Pikta griežu lapu uz otru pusi – arī balta. Paskatos uz grupas puišiem – tiem arī vien baltas lapas. Biju dusmīga, jo domāju – kāds lapas sajaucis. Kad atklājām patieso iemeslu, smējāmies ilgi un dikti," stāsta Māra.

Radio Latviešu Hiti Youtube izklaidējoši muzikāls šovs "Braucam?!" turpmāk katru pirmdienu kopā ar dziedātāju KATO piedāvās sarunas ar Latvijā populāriem un atpazīstamiem cilvēkiem, Latvijas apceļošanu, humoristiskus uzdevumus, pozitīvas emocijas, smieklus un iedvesmojošus stāstus. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2021. gadā Māra sociālajos tīklos atklāja, ka viņas ģimenei nācies piedzīvot smagu triecienu - viņas dēliņam tika atklāta slimība. Diagnoze - leikēmija.

"Ezra ir pats stiprākais un drosmīgākais puisītis pasaulē. Es ar viņu lepojos bezgalīgi. Tāpat kā lepojos ar visu mūsu ģimeni. Leikēmijas diagnoze vēl saglabājas, vēl pusotru gadu uzturošais kurss ar zālēm mājās. Bet mēs svinam šo dienu, jo esam pārliecināti, ka trakākais aiz muguras.

Mājās uz sienas uzraksts - Ezra vesels! Mēs šo gribam iekodēt sev cieši apziņā. Un Ezra ļāva visiem to pastāstīt!" mūziķe rakstīja.

Māra ir precējusies ar mūziķi Jānis Holšteinu-Upmani. Abi ir vecāki meitām Hannai, Ronjai un dēlam Ezram Klāvam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu