VIDEO "Labāk uzreiz doties uz paradīzi, kā Putins teica." Propagandiste Simonjana biedē, ka Rietumi dodas cilvēces iznīcības virzienā (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kremļa propagandiste Margarita Simonjana.
Kremļa propagandiste Margarita Simonjana. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas diktatora Vladimira Putina runa Valdaja forumā ļoti aizkustinājusi Kremļa propagandisti Margaritu Simonjanu - viņai tā devusi cerību par nākotni, bet tikšanos ar Putinu viņa pielīdzinājusi psihoterapijas vizītēm. Simonjana Kremļa kontrolētajā TV kanālā "Rossija-1" uzstājās ar garu monologu, kurā, cita starpā, slavināja karu un draudēja ar civilizācijas iznīcību.

"Jautājums, ko es ļoti gribu uzdot, ko, man šķiet, lielākā daļa mūsu pilsoņu jautātu [..], ir, vai mēs uzvarēsim," sacīja Simonjana. 

"Kad tu esi tajā ēkā [..] un tu klausies visā, kas tur tiek teikts, tu saproti, ka tas, kas notiek Ukrainā, ir vienkārši globālās pārkārtošanas epizode globālā zemestrīcē. Ukraina vienkārši ir traģiska epizode, jo nekas daudz netika teikts par Ukrainu. Diskusija bija par atkārtotu izvērtēšanu, pārdomāšanu un pārkārtošanu, kas notiek neatkarīgi no mūsu iesaistes vai neiesaistes tajā. Lai gan mūsu dalība tajā noteikti ir ļoti laba. Jebkurā gadījumā, pat ja tā nebūtu, notiek pasaules transformācija, un tas nes cerību."

"Kad tu sēdi tajā auditorijā, tu gūsti cerību," izteicās propagandiste. 

"Man tā bija kā psihoterapijas vizīte, kā jau tikšanās ar Putinu parasti ir. Patiešām tāda psihoterapijas vizīte," sacīja Simonjana.

"Un tu saproti, ka pasaule ir sasniegusi strupceļu, īpaši vērtību ziņā. Ja Rietumu pasaule turpinās attīstīties šādā veidā un turpinās tajā pašā neprātīgajā trajektorijā, tad tā dodas cilvēces iznīcības virzienā, pat bez jebkāda kara."

"Vienkārši nākamajos 50 līdz 100 gados neviens vairs nedzemdēs bērnus. Neviens vairs nevarēs dzemdēt bērnus ar viņu hormonālajām terapijām, farmaceitiskajiem lobijiem un smadzeņu skalojošo mentalitāti veselām nācijām [..]"

Kremļa propagandiste uzstāja, ka tādā pasaulē nevēlas dzīvot.

"Labāk uzreiz doties uz paradīzi, kā Putins teica. Mēs dosimies uz paradīzi, un viņi vienkārši nomirs."

"Dzīvot pasaulē, kur man nebūtu ļauts uzvilkt meitām kleitu vai paskaidrot manam dēlam, ka viņš ir zēns..." turpināja Simonjana. "Es negribu dzīvot sabiedrībā, kur kaut kādas valstiskas institūcijas man atņem tādas tiesības, kā tas jau notiek daudzās valstīs.

Man tas ir neizturami. Man tas ir sliktāk par karu, sliktāk par karu."

"Karam ir mērķi, kopā ar traģēdijām, sāpēm un citām lietām. Karam ir lepnums, uzvaras prieks un sava veida personīgā izaugsme. Tur ir izmaiņas tavā personībā, kas noved pie lielākas pašizpratnes kā daļai no savas nācijas, no savas tēvzemes," pauda propagandiste. 

Putina runa Valdaja forumā, ko visas nedēļas garumā pārstāstīja propagandisti savos raidījumos, par to reflektējot, bija pretrunu pilna, varētu pat teikt, ar šizofrēniskām iezīmēm. 

Proti, no vienas puses, Putins absolūti demonizēja Rietumus, īpaši ASV, vainojot tos visos pasaules grēkos. No otras puses, viņš apgalvoja, ka Krievija vēlas draudzīgas attiecības gan ar Eiropas Savienību (ES), gan ASV.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu